19/03/2024

Експедиция открива човешки скелет висок 18 метра! в Индия (видео)

Скелет на великан със зашеметяващ размер – 18 метра!!! бил открит по време на разкопки в Северна Индия. Находката е направена от специално екипирана в Делхи експедиция от Националното географско общество. Те тръгнали по следите на слух, че там бил намерен скелет на огромно животно и изследователите искали да го проучат.

В действителност обаче експедицията открила останки от човек великан. Данните за това сензационно откритие обаче били веднага засекретени. Въпросът е защо?

Това не е първият случай на укриване на такива стряскащо високи човешки останки, които обръщат с краката нагоре официалната историческа наука. Преди около век на другия край на света – САЩ, престижният институт Смитсониън по нечия заповед и с неясни на обществеността мотиви, унищожил стотици скелети на гиганти.

Да не говорим за различните митове и легенди, които разказват не една история и за великани, и за змейове, отвличащи красиви девойки, и за Св. Георги Победоносец, победил змея.

Фантазии? Може и да има нещо поукрасено в преданията, но обикновено такива сказания тръгват от реални факти – на нещо, което древните хора са видели с очите си.

Има изследователи, които се отнасят съвсем сериозно към темата за съществувалите някога на Земята великани. Според тях гравитацията на нашата Земя някога е била много по-слаба от сегашната, което обяснява чудовищните размери на динозаврите, както и на великаните. Но очевидно някакъв апокалипсис ги е изтрил от лицето на планетата ни.

А по-късните великани или са наследници на малкото оцелели от тяхната раса, или пък приживе са успели да предадат гените си на хора с по-малки размери, но от време навреме този ген взема надмощие в поколението.

Съществува и още една хипотеза: това упорито криене на намерените останки от великани може да означава, че те са от извънземен произход. Но напоследък все повече засекретена информация по темата целенасочено се пуска на порции за подгряване на обществеността. Така че нищо чудно скоро да научим истината и за великаните.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *