18/04/2024

Духовните закони, които променят реалността ни

Това е един от най-важните и главни духовни закони. Той е известен още като „Закон за причината и следствието“:

ЗАКОН ЗА СЕЕНЕТО И ЖЪТВАТА

Каквото и да направим или да кажем, то непременно ще се върне към нас. И няма друг вариант. Ако постоянно сеете негатив сред хората, в живота, към самия себе си, очаквайте същата реколта. Но ако искате щастие, мир и любов, носете всичко това в заобикалящата ви среда. И обезателно ще ги пожънете!

А най-удивителното е, че израсналият плод винаги ще е по-голям по размери от посятото семенце. Подарете на някого усмивка и ще получите добро настроение за цял ден. Ако пожертвате и стотинка, обезателно ще ви се върнат многократно по-големи финанси. Това работи! Просто трябва да внимавате какви семена сеете както на емоционално, така и на физическо ниво.

ЗАКОН ЗА БЛАГОДАРНОСТТА

Събудили сте се сутринта здрав? Благодарете! Имате покрив над главата, храна и сте осигурени? Прекрасно! Имате милион и мечтите ви се сбъдват? Отлично! Но дори и нещо да не върви както трябва, намерете за какво да сте благодарни. Научете се да намирате щастието в дребните неща! Това ще ви подкрепя в трудни времена и ще ви помогне да преживеете с минимални загуби на нерви.

ЗАКОН ЗА ЛЮБОВТА

„Обичайте враговете си, благославяйте тези, които ви кълнат, правете добро на тия, които ви мразят, и молете се за тия, които ви гонят“ (Библия, Матей, 5:44).

Това е МНОГО трудно! Понякога дори изглежда НЕВЪЗМОЖНО! Но дори не можете да си представите какви чудеса се случват, когато искрено се стараем да даряваме добро на тези, които не са го заслужили дори веднъж!

ЗАКОН ЗА ПРОШКАТА

„Прощавайте, и ще бъдете простени“ (Библия, Лука, 6:37).

Силата на прошката е една от най-могъщите. Прощавайки на този, който реално ви е обидил или наранил, вие сваляте бремето, което ви пречи да продължите напред и да бъдете щастливи. Има забележителна фраза: „Ако не простиш, все едно си изпил чаша с отрова и чакаш кога ще умре твоят съперник„. Колко точно! На кого му е по-зле – на вас или на този, на когото не можете да простите? Случва се да таите обида към някого, а той изобщо да не подозира за това и да си живее щастливо и безгрижно. Простете и живейте щастливи и свободни.

ЗАКОН ЗА ВЯРАТА

„Вярата е осъществяване на очакваното и увереност в невидимото“ (Библия, Евреи, 11:1).

И така, това, което очаквате в живота си, в това и вярвате. Много е просто. Очаквате, че ще ви уволнят, ще се разболеете, ще настъпи криза, ще се разделите с любим човек? Поздравления! Това е вашата вяра! Уверени сте, че ви очаква печеливш бизнес, ще се сбъднат мечтите ви и ще оздравеете скоро? Отлично! Вие вярвате в това. А е казано: „За вярващия всичко е възможно!„.

http://bg.checkonline4you.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *