26/04/2024

Докато всичкото роб препикаваше магнолията на тиквата…

… Как тиквата и нейните семки люпеха роби?

Или защо българинът си заслужава мизерията, от която уж недоволства. Или за това, как продължава геноцидът над робите по писта енерГЕПИка?

Днес е 23-ти април 2015-та г., а последното заседание на постоянно действащата парламентарна комисия по енерГЕПИка, под председателството на Делян Добрев (ГЕРБ), е било на 31-ви март. На него господарите са изслушали и са предложили на вашите избраници да назначат за регулатор №1 в енерГЕПИката 70 годишна мумия, без да има доказан принос от поне 2 стотинки в полза на робите.

Мумията беше назначена на следващия ден и робовладелците видяха, че това е хубаво и решеха, че няма нужда повече да се трудят в полза на робите.

Линк към сайта на Народното събрание ТУК. И така вече цял месец, ако не ще отиде и повече, защото следващата седмица ще ги подгони празника на „труда“ 1-ви май, после Гергьовден и така … празници без край, защото в енерГЕПИката няма никакви проблеми, а тези, които са съществували, те са ги решили веднъж и за винаги!!!

Но вие, роби, не се отчайвайте! Господарите не са престанали да мислят и „работят“ за вас. Освен снимките с любимите ви магнолии те неуморно се трудят за вашето „светло бъдеще“, но при това го правят толкова тихо и незабележимо, за да не смущават радостта ви от пролетните цъфтежи и техните гарнитури.

Как става това? Господарската парламентарна комисия по енерГЕПИка си има дублирана версия, чийто състав се състои на 75% от членовете на оригиналната и аз вече няколко пъти ви показвах нейния състав, но нека го сторя още веднъж:

Вчера, 22-ри април, те проведоха поредното си заседание, но …

… то за пореден път остана ЗА-СЕК-РЕ-ТЕ-НО !!! За пореден път, поне 3-ти или 4-ти!!! Ей така, за да не ви тревожат. А? Как ви харесва? Добри са господарите? А?

Видно от дневния ред на вчерашното (секретно/тихо) заседание господарите са приели да продължат дейността си за ваше „добро“.

БРА-ВО! БРА-ВО! БРА-ВО! БРА-ВО! БРА-ВО! ….

А защо и какъв „шум“ принуди втората комисия да засекрети заседанията си, за да не ви тревожи, можете да научите от материала:

Как забих ТОЧКА в битката срещу партийно-енерГЕПИйната мафия?

А вие не се разсейвайте! Поддържайте влагата около магнолиите и всичко останало, което ви пуснат, за разтуха!

Автор: Георги Котев без окови

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *