26/04/2024

Обърнеш се наляво – ДС до КГБ, обърнеш се надясно – мутра до мутра

Срамните омерзителни скандали, развихрили се около предсрочните избори, станаха нагледен пример какво изгубиха България и българите от това, че се отказаха от закон за лустрацията.

Мръсни ченгеджийски номера от страна и на двете най-големи политически сили, които за пореден път се намърдаха в парламента.

Нали и вие мислите, че Цветан Цветанов не е невинно агне в незаконното подслушване – за целта си бе осигурил скромните 100 млн. лева от опоскания държавен бюджет ( Да не говорим как неговият глас никъде не се чува в изтъргуваните записи).

Нали и вие не вярвате, че Сергей Станишев и компания са света вода ненапита в последните скандали с бюлетините в костинбродската печатница в деня за размисъл.

Обърнеш наляво и какво да видиш – Държавна сигурност и КГБ. Обърнеш се надясно и що да видиш – мутра до мутра (което си е пак същото).
Погледнеш в парламента – боклук до боклук ( това го беше забелязала дори една по-предишна посланичка на САЩ в България – Нанси Макълдауни ( на снимката), която в една от секретните си грами до своето правителство беше казала за българското Народно събрание: „Боклуци на входа, боклуци на изхода”).

Не че е толкова важно какво е казал някакъв бивш американски дипломат. Но оценката на високопоставената дама само потвърждава това, което честните хора у нас знаят и виждат.

Институции? Да, има ги и в България, но те са създадени единствено, за да облекчават далаверите и живота на боклуците.

Подкрепят с две ръце този сорт управляващи България вече 23 години само онези, които вече са ударили кьоравото, усладило им се е и искат още, а също и новите мераклии да се докопат и те до копанята. Има и наивници в масовката от всички цветове.

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *