28/03/2024

Второ самоубийство по високите етажи на ДПС

Председателят на структурите на ДПС в София-град и областта Кънчо Боков се е самоубил тази нощ, съобщи БНР.

65-годишният Боков е сложил край на живота си със законно притежаван пистолет в жилището си в столичния квартал „Разсадника“, предаде Дарик радио, като се позова на СДВР.

Сигналът е подаден в полицията около 1.20 часа през нощта.

Кънчо Боков (на снимката) бе кандидат за депутат в 26-и МИР София област, но не влиза в парламента.

Източници от полицията уточниха за националното радио, че кандидат-депутатът е бил тежко болен и вероятно това е причина за самоубийството му. Това са разказали и близките му пред полицаите, часове след инцидента.

Ръководството на ДПС изрази съболезнования за смъртта на Кънчо Боков, съобщиха от пресцентъра на движението.

„Тази сутрин научихме от близките му, че дългогодишният активист и деятел на ДПС, областният председател на ДПС София–област, Кънчо Боков е загубил битката с най-тежката болест. Скърбим с близките му! Поклон пред паметта му!”, посочват от ДПС.

На 17 октомври 2008 г. в така наречения Сарай на лидера на ДПС Ахмед Доган в столичния кв. „Бояна“ бе открит трупът на началника на кабинета му Ахмед Емин. Разследване доказа, че Емин се е самоубил, беше намерено и предсмъртно писмо, адресирано до баща му.

Бележка на www.snaiper-bg: Тежко болен, изгубил битката с болестта. А само броени дни преди това е бил готов да влезе в парламента и да участва в управлението на държавата???!!!…

http://dnes.dir.bg/news/dps-samoubiistvo-kancho-bokov-13899824

Снимката е на БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *