Мрачното пророчество на Джералд Селенте

Прогнозата на Джералд Селенте*, направена в негово интервю, се отнася за  2013 г. и след това.

Селенте  смята, че през следващите четири години ще започне трета световна война, а причината е случващото се в  икономиката в момента.

В интервюто се обсъждат възможните варианти за бъдещи събития в Иран, Китай, Русия и др. Инвестирайте в злато и сребро, запасявайте се с  хранителни стоки и други стоки от първа необходимост, за да бъдете подготвени, смята Селенте.

- Как виждаш света през следващите четири години?

– Аз много се страхувам  от световна война. И  отдавна говоря за това. Ние знаем, че историята се повтаря. Колапсът през 1921 г., Голямата депресия, валутни войни, търговски войни, Първата световна война. Паника. Има ли депресия сега? В нашата страна това зависи от числата, с които се работи. Както казваше моят покоен баща  “Спрете да слушате това, което се казва  и мислете с главата си.” Така че аз казвам как лично виждам какво се случва. И винаги насърчавам хората да мислят за себе си.

Има един сайт, наречен Shadowstats. Можете да  видите там  публикуваните цифри. Той цитира безработицата в САЩ, която варира от 16 до 22 процента. И това се случва не само в Съединените щати. Депресията обхвана Испания, Гърция, Португалия, Ирландия и много страни в Източна Европа.

Голямата депресия се съпровожда от валутните войни. Има ли сега валутни войни? Има рисковани начинания, след което предстои обезценяване на валутата, която има за цел да се изнасят повече стоки. И сега чуваме изявление на министъра на финансите на Бразилия Мантеги, че текат валутни  войни.

Китай обезценява валутата на Съединените щати, Европа – всичко зависи от това каква валута използват, за да изнасят повече.

Търговски войни. Погледнете това президентско  риалити шоу. Ромни и Обама  подбуждат търговска война. Обама се похвали за това каква  твърда линия има по отношение на Китай.

И накрая, световна война. Вече е започнала. Вижте  какво се случва в света. Войната в Йемен и Бахрейн. В Кувейт  войната е точно сега. Десетки хиляди хора са бездомни. Войната в Либия, войната в Сирия. Сега и Сирия и  Турция, вече и Ливан се движат към в  същата посока.

Връщаме се в Европа. Милиони хора  излизат на улиците. Те загубиха всичко. Те не работят, много от тях нямат какво да ядат и къде да отидат.

Така че ние сме, както   виждам,   на ръба на ужасна  световна война в 21 век. И в най-важните дебати три, които гледах, когато става въпрос за външна политика, звучеше същото и дори по-лошо. Следващите четири години ще ни дърпат назад  към световна война.

*Джералд Селенте създава през 1980 г. Институт за социално-икономически проучвания в Америка.

http://financearmageddon.blogspot.ca/2012/11/gerald-celente-warns-ww3-is-looming.html#.UJ2CZzfqHNs.facebook

Read more: http://30dumi.eu/2012/11/mrachnoto-prorochestvo-na-dzherald-selente/#ixzz2CHjZBUCd

(Visited 517 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Мрачното пророчество на Джералд Селенте

 1. Максим Генов

  Коя от двете алтернативи:
  1.Загиваме през 12.2012
  2.Правим световна война няколко години след това
  Според моето скромно мнение и двете алтернативи са на един кантар- опитват се да ни накарат да харчим безумно;да живеем трескаво и да увеличаваме нетната печалба на транснационалните компании…който се хване!

 2. Ivan

  „Аз много се страхувам от световна война. И отдавна говоря за това.“

  Това би трябвало да ви говори, че на този, не трябва да му се обръща внимание. В обратния случай ще станете част от неговия мрачен филм с всички последици от това.
  Доброто иде, вярвайте в това и го дръжте в ума си.

 3. Ivan

  Дръжте човешкото в себе си и каквото и да стане, няма да ви закачи.

  „..хиляди ще паднат и десет хиляди отдясно ти, но при тебе няма да се приближи, защото положи любовта си в Мене“

  В този цитат от псалм е показан първия вселенски закон, този за причината и следствието.

 4. Avatar

  Три коментара, и трите показват пълна липса на връзка на пишещите с това, което става в света.Очевидно американската пропаганда е достигнала идеала за съвършена пропагандат, когато нищо от това, в което вярват хората няма да е истина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>