18/04/2024

Черният свят на ваксините – какво умишлено премълчават етикетите им?

Историята започва с опита на индустриалните производители на ваксини да намалят производствените си разходи чрез издействане одобрението на правителството за използване на производствени линии с ракови клетки. Според тях тези ракови клетки били „безсмъртни“. Настоящият начин на производство на ваксините използва животински клетки като оплодени кокоши ембриони и маймунски бъбреци, но те бързо умират в процеса на култивиране. В същото време използването на производствени линии с ракови клетки се оказва много по-евтино отколкото купуването на животни, по-специално маймуни, които трябва да бъдат пожертвани за приготвяне необходимия материал за ваксините.

В своето разследване Джанина съобщава за две отделни събрания – едно на Съвещателния съвет по ваксините и свързаните с тях биологични продукти, състояло се на 9-ти ноември 1998, и второ, състояло се почти година по-късно, на Отдела за развитие на научната и регулаторна политика. Разговорите били проведени на научно ниво между високопоставени правителствени служители и учени-експерти от Агенцията по храните и лекарствата (FDA – Food And Drug Administration), Центровете за биологична оценка и проучване (CBER – Centers for Biologics Еvaluation and Research), Националния институт по алергииите и инфекциозните болести (NIAID – National Institute of Allergies and Infectious Diseases), Световната здравна организация и други, като всяка организация представила доказателства и потвърждение, че всички ваксини са опасно замърсени!

Разговорите били фокусирани главно върху противогрипните ваксини, комбинираната ваксина МПР (морбили-паротит-рубеола) и ваксината срещу жълта треска, които се произвеждат на базата на оплодени пилешки ембриони за култивиране на вирусите. Докато от една страна оплодените пилешки ембриони са идеални за култивиране на определени вируси за противогрипните ваксини и МПР ваксината, от друга страна те са живи инкубатори за огромен брой известни и неизвестни вируси от животинското царство. Макар че не се предават по естествен път от техния животински приемник на човека, те съдържат генетични вериги, които инжектирани директно в човешкото тяло, имат потенциала да предизвикат множество непредсказуеми тежки реакции чрез повлияване или съединяване с гените на човешките клетки!

Ето защо, в най-добрия случай ваксините представляват една лоша наука, тъй като вкарват в кръвния поток чужди химически и генни субстанции, които иначе не би трябвало да влизат в тялото по естествен път. Когато вземем предвид огромния брой известен и неизвестен генетичен материал и чужд протеин, които ваксините инжектират в нашия организъм и отчетем бързото разрастване на страшни епидемии сред американското (българското) население – детски диабет, най-различни възпалителни и имунодефицитни заболявания, астма и нови типове алергии, остри гастро-интестинални заболявания (като болестта на Крон), синдром на хроничната умора и различни неврологични разстройства (аутизъм, синдром на дефицит на вниманието и синдром на дефицит на вниманието с хиперактивност, Паркинсон, Алцхаймер и др.) – тогава трябва най-сериозно да се замислим за техните причини.

Целият материал за ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ИЗВЪРШВАНИ ЧРЕЗ ВАКСИНИТЕ можете да прочетете тук, както и да видите източниците на информация за нея и клипове по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *