26/04/2024

Путин е затворил съпругата си в манастир

Западни наблюдатели смятат, че Путин сам си е заложил бомба със закъснител. Сегашният премиер на Русия твърде много се е дистанцирал от съпругата си. Изданието The Guardian пише, че във времето, когато Путин се готви за избори усилено се заговори, че Людмила Путина е „скрита в манастир”.

Това силно вреди на кандидат № 1 за президент на Русия. Руснаците искат да видят до своя лидер първата дама, те почитат традиционните ценности и в частност – семейството.

Срещу Путин работят и слуховете за неговата любовна история с Алина Кабаева. Олга Кшиштановска, специалист по руския елит пише, че „ различните предположения за това, че Людмила Путина е скрита в манастир и се намира в доста жалко състояние, твърде лошо се отразяват на репутацията на премиера”. Но Самият Владимир Путин неведнъж е заявявал, че няма намерение да се развежда с жена си, че в тяхното семейство цари мир и покой.

Забелязано бе обаче, че за последен път Людмила Путина е била до съпруга си през есента на 2011 г (снимката е от тогава). Това беше по време на преброяването на населението на Русия.

В момента, в който видеото от тогава попадна в ефир, блогърите забелязаха неестествената обстановка в семейството на министър-председателя, както и това, че съпрузите излъчваха доста напрежение.

Пресата обаче мълчи по въпроса какво в действителност се случва между Владимир Путин и неговата съпруга. Западните аналитици обаче смятат, че Путин е стигнал до най-висока степен на изолация и е отблъснал от себе си и най-близките си хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *