09/05/2024

Младен Червеняков: 100-150 лева стигна един глас в Пловдив и Лом

Щабът на ГЕРБ в Белово е изпратил жалба до общинската избирателна комисия за купуване на гласове в село Голямо Белово, съобщиха от пресцентъра на партията. Според сигнала Георги Серафимов от предизборния щаб на кандидата за кмет Костадин Варев („Гергьовден“) раздавал пари в негова полза, като спирал хората и ги убеждавал да гласуват за него.От ГЕРБ са сигнализирали общинската комисия в Тунджа, че в село Победа кандидатът на БСП за кмет на село пресреща избирателите и ги агитира в полза своя полза.

ГЕРБ в Благоевград са подали жалба за агитация на кандидат-кмета на БСП пред секции в две училища в кв. „Струмско“.

От предизборния щаб на БСП в Смолян съобщиха за изборен туризъм. „Близо 200 младежи бяха докарани в Смолян от предизборния щаб на ГЕРБ след обяви във „Фейсбук“, подписани от Тодор Мелемов, предаде агенция „Фокус“. Сборният пункт за извозването на младежите към Пловдив, Благоевград и София е бил пред църквата в Смолян „Св. Висарион Смоленски“. „Всеки до един носеше и чанта с надпис „Билла“, съдържащи най-вероятно благодарността на ГЕРБ за гласуването им“, съобщава „Фокус“.

Младен Червеняков, член на предизборния щаб на БСП, обяви на пресконференция, че цената на един глас в Пловдив и Лом вече е достигнала 100-150 лв.

dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *