19/03/2024

Топ адвокат: Мутренските времена не са си отивали

Мутренските времена у нас не са си отивали. това каза адвокатът Людмил Рангелов в коментар на убийствата от края на миналата година и началото на тази.

Вчера пред офиса му в столичния квартал „Манастирски ливади“ бе разстрелян Петър Христов, който е собственик на една от най-големите млекопреработвателни фирми у нас. Преди дни пък бе извършено жестоко шесторно убийство в Нови Искър, след което, според МВР, издирваният нападател се е самоубил.

Пред „България он Ер“ адвокат Рангелов (на снимката) свърза събитията от последните дни с отвличането на сина на бизнесмена Тони Златков – Адриан, както и стрелбата срещу един от шефовете в НАП Иво Стаменов, като по думите му тези случаи показват, че мутренските времена не са си отивали.

Убийството на Петър Христов ще бъде изключително трудно за разкриване. Очевидно е поръчково и извършителят е доста квалифициран, убеден е Людмил Рангелов.

„Ако добросъвестно е искал да помогне на властите по делото „Наглите“ и е достигнал до информация, по-скоро е действал като гражданин, а не като бизнесмен. Бил е в комфорт с околните, свободен, самоуверен, с много интензивни контакти, движил се е без охрана. Всичко това говори, че не е имал притеснения“, каза още юристът.

http://dnes.dir.bg/news

Бел. ред.: „Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме“. Някои компетентни органи дотолкова повярваха, че народът е прост, че му подхвърлят измислена очевидно от хора с нисък умствен капацитет версия за зверствата от последните дни.

Услужливо умрял заподозрян, услужливо паднало тефтерче така, че да бъде намерено. Също като едно време, когато взривиха Иван Тодоров Доктора – колата му изгоряла, Доктора изгорял, а в жабката – непокътната снимка с ключово доказателство.

Ей, вие, там горе! Никой не ви вярва! Защото знае, че управляващата върхушка погазва Конституцията, че не служи на народа, а искрено го мрази. Направо се гнуси от народа. Върхушката служи бързо и ефективно само на шепа престъпници.

Ако някой простосмъртен е закъсал, последното място, на което ще потърси помощ, след като е изчерпал всички други възможности, е да отиде в някоя чиновническа институция.

Правят ни на маймуни всеки ден, а сега се опитват и да ни манипулират като маймуни.

Хак да ни е, като сме такива егоистични овце…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *