26/04/2024

Какво ли подсказват натрапчивите повторения на букви в имената на управниците?

И вие вероятно сте забелязали натрапчивите повторения на първите букви в имената на доста наши управници – Б.Б. (тук дори имаме утрояване – Буда). По тази логика буквен дубъл имаме и при Първанов – Георги- Гоце.

И още Цв.Цв., отделно – Ц.Ц. (Цецка) С.С. (Симеон). Преди това Ж.Ж. – Бог да го прости.

И сега Р.Р. – новият ни президент.

Толкова са много в кратката ни най-нова история, че едва ли е случайно съвпадение. Възможно е да означава, че освен от електората, тези хора са „посочени“ и от по-високи нива над нас. А пък задкулисния „КОЙ“ просто се възползва, защото това най-го умее.

Хайде нумеролози, тълкувайте – кажете какво означава това и най-вече какво обещава, защото за предишните – видяхме ги на какво са способни – най-вече на лакомия и кражби. Или просто обикновени некадърници.

Бедността и отровният дефицит на справедливост в България – това е, което измъчва обществото ни, това е, което го кара да боледува и тялом, но и духом, това пропъжда цвета на нацията зад граница.

Р.Р. (Румен Радев) ще може ли да направи нещо срещу това? Подкрепилата го БСП няма ли да приеме щафетно дистанционното на Борисов, с което той – Бащицата, контролираше по един отблъскващ начин всички институции в България?

Истината е, че Р.Р. е ракетата носител, която издърпа затъналата в блатото БСП, а не обратното. Ако левите партийци обаче си въобразят, че масово хората са им повярвали, ако хванат дистанционното, ги чака съдбата на предишните управници с дубъл букви в имената (в тази белязана група президентът Желев сякаш не се вписва).

А това значи – нищо добро за обикновените хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *