30/04/2024

Вижте как съдбата ни подсказва, че сме на прав път

Съдбата има своите начини да ни показва, че сме на прав път – път, който не се отклонява от нашето жизнено предназначение. За нас то, естествено, е тайна, но има ясни индикатори, че сме се отклонили от правилната посока.

Може би най-добрият индикатор е болката. Физическата болка ти казва, че трябва да направиш точно обратното на това, което правиш в момента (държиш си палеца върху котлона). Емоционалната болка също показва, че не правиш нещо както трябва. Страданието не е самоцел, то е пътепоказател. Но има и други пътепоказатели.

Синхроничностите указват правилната посока. Чувате собствените си думи, докато ги изричате, да се повтарят по телевизията? Прочитате мислите си на билборд? Обажда ви се приятел, за когото говорите в момента? Всичко това са „намигвания” от Съдбата, че сте на прав път. Приемете го като вдигнат палец. Продължавайте да правите това, с което се занимавате.

Сънищата също могат да ви насочат. Само че, тълкувайте ги внимателно, защото там не всичко е такова, каквото изглежда.

Най-добрият барометър е интуицията. Няма жив човек без интуиция така, както няма и жив човек без глава. Просто някои умеят да я ползват, други само признават нейното съществуване, а трети тънат в пълно невежество относно този свой „небесен аксесоар”. Представете си, че купувате нова кола. Интуицията е най-добрата й „екстра”. От вас зависи дали ще я използвате по Пътя или не.

Тя често се изразява с усещания в тялото, вместо с конкретни мисли, както мнозина предполагат. Има много общо със синхроничностите. Всъщност, интуицията и телепатията са форми на синхроничност. Прочели сте мисълта на някого! Значи сте на прав път! Това е вашият човек. Имате връзка с него. Той чете мислите ви? Със сигурност е двустранно. Портите се отварят само пред Любовта, с нейните вариации: приятелството, приемането, близостта, доверието. И така нататък…

Виждате, че и положителните знаци от Съдбата са повече от единствения отрицателен – страданието. Който също е полезен…

Следете знаците, включително по високите билбордове.

И бон вояж!

Тихомир Димитров за Другите новини

https://asktisho.wordpress.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *