19/03/2024

Луната не е спътник. Параван, зад който се крие нещо съвсем друго (видео)

На видео, направено в Германия, ясно се вижда как по повърхността на Луната „пробягват вълни“. И по точно – ивици, полоси. Снимките са заснети в продължение на четири дни, считано от 7 юли 2014 г.

Колкото и безумно да звучи, но точно тези полоси са засичани неведнъж при снимки с различни видеокамери и телескопи. Всеки човек, разполагащ с камера с добър зум, може да види същото.

Как може да бъде обяснено всичко това? Възможни са няколко отговора и всички те до един няма да се харесат на привържениците на официално приетата картина на света и Вселената. Ето някои версии:

1. Никаква Луна на орбита около Земята не съществува. това е само плоска проекция, иначе казано – холограма, създаваща видимост на присъствието й. Очевидно тази проекция е доста несъвършена технически, съдейки по това, че създателите й са били принудени да направят плоска проекция.

Именно поради тази причина Луната е обърната към нас само с едната си страна. Това е просто икономия на ресурси за поддържане на видимата част от Луната.

2. На орбита около Земята действително присъства някакъв обект, размерите на който съответстват с виждащата се от Земята „Луна“. Но в действителност това което виждаме, е само една холограма – маскировка над повърхността на обекта.

Това обяснява защо никой не лети към Луната. Вероятно всички държави, които са изпратили свои апарати на Луната прекрасно знаят, че под маската на това, което виждаме от Земята, там се намира нещо съвсем друго.

В полза на тази версия са факти, които отдавна предизвикват удивление със своята нелогичност:

– Защо човечеството изпраща апарати в далечния Космос, но игнорира най-близкото до нас космическо тяло?

– Защо всички фотографии на Луната, предавани от земните спътници, имат такова отвратително качество?

– Защо астрономите, разполагащи с все по-съвършени телескопи, не могат да направят снимки на лунната повърхност сравними по качество със снимките от Марс и още по-далечни космически обекти?

– Защо в орбита около Земята летят спътници, способни да направят фотографии на повърхността на планетата ни, на които се вижда номера на автомобил, а лунните спътници снимат повърхността с такава резолюция, за която фотографите езика не могат да си обърнат, за да я назоват?

Матрицата? Или хитър параван пред базите на извънземните, които може би ни държат на къса каишка?

Източник: .kramola.info


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *