28/03/2024

MUFON: Рязко се увеличи броят на наблюдаваните НЛО

През последните години рязко се увеличи броят на съобщенията за наблюдения на НЛО в различни цветове, форми и размери, съобщава една от най-сериозните организации за изследване на този феномен MUFON

Така към настоящия момент на 2017 г. са регистрирани 83 715 наблюдения на НЛО, което е с 12 на сто повече, отколкото през миналата година. Тук трябва да се подчертае, че вероятните наблюдения са далеч повече, защото не всеки очевидец съобщава публично за такива събития.

За удобство изследователите от MUFON са създали интерактивна система на своя сайт, която позволява след бърза регистрация да се оставят съобщения за НЛО, както и да се преглеждат свитеделствата на други очевидци.

Според данните на уфолозите само близо до Ню Йорк са били засечени около 30 НЛО през този месец ноември, а общият брой им е с 28 на сто повече отколкото през същия месец на миналата година.

Други големи градове също отчитат увеличения на броя на наблюденията на НЛО, което може да е свидетелство за това, че извънземните активно се интересуват от това, което се случва там. Уфолозите обясняват този ръст в наблюденията с това, че сега американското правителство активно тества секретни военни самолети, а също така и поради редица естествени причини като метеори, кълбовидни мълнии и др.

Изследователите от тази организация нееднократно са заявявали, че интернет играе ключова роля в увеличаването на отчетените наблюдения на НЛО през последните две години. Според статистиката повечето от тях са концентрирани в крайбрежните райони по цял свят, като основният брой е съсредоточен около водни обекти. В частност в района на Големите езера в Северна Америка също се отбелязва голям брой на наблюдавани НЛО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *