16/06/2024

Луната е довлечена до Земята с цел поробване на планетата – II

Продължение – вижте Първа част ТУК.

И всичко това е елемент от добре обмислен план, според  който планетата е била превзета. Нашите пет сетива чрез въздействието на тези честоти са принудени да декодират фалшива реалност. Айк казва, че всички ние сме включени към това въздействие като към „колективен разум“ и затова толкова приличаме на „стадо“, каквото не сме били първоначално.

Тази  „Лунна матрица“ ни лишава от възможността да получаваме огромно количество информация от Вселената, която някога е била на разположение на човечеството. Като следствие от всичко това, ние живеем в ограничения „балон“ на  виртуална реалност. И тази матрица е навсякъде. Това е нещо като виртуален свят, „опънат“ върху очите ни, за да ни направят слепи и да заточат разума ни в „затвор“.

Тази матрица  ни е обкръжила с  вибрационна ограда, през която можем да минем само чрез осъзнаване, т.е. преход към вибрации, които са извън „стените“ на тази „Лунна матрица“ с достатъчно „тясна“ ширина на честотната лента.

Но нашето „стадно“ общество е построено посредством натрапените на човечеството пирамида на властта и лъжливи „идеали“, за да бъдем държани в тази тясна лента от страх, омраза, алчност, похот, важност, гняв, тъга и т.н. Ако въпреки този външен натиск човек се измъкне извън стените на този вибрационен затвор, обхватът на възприятията му значително се „разширява“, а  съзнанието му сякаш се „събужда“, разкривайки  му истинската картина на реалността.

Така именно Луната фундаментално влияе върху възприятието, поведението и здравето на човека. Именно Лунната матрица потиска дейността на „третото око“, което преди появата й хората са използвали, за да възприемат огромните пространства на действителността, много пъти превишаващи сегашния ни капацитет.

Важна роля за задържането на нашите възприятия в Лунната матрица играе и нашият рептилски мозък, който сме наследили чрез манипулирането на генетичния ни код от расата на рептилите. Той е този, който ни кара да правим импулсивни действия, за които често след това съжаляваме. Нищо чудно, че за такива моменти се казва, че човек е бил с помрачен мозък.

Не случайно магьосниците от древно Мексико са вярвали, че човек някога е бил съвършено същество, източник на невероятни прозрения и с висока степен на познания, но в крайна сметка той губи всичките си невероятни способности, превръщайки се бледо копие на тези перфектни същества.

Този процес на деградация на „вълшебните способности“ на човечеството продължава и до днес. В края на краищата задачата на  хибридните рептилски династии е именно да направят нашето поведение изцяло зависимо от мозъка на влечуго, окончателно  превръщайки се в тъпо и послушно „стадо“ – роби на рептилската раса.

Само преходът  към осъзнаването ще ни позволи да поемем  контрола над своите възприятия. Впрочем тези, на които им харесва да се радват на живота на нивото на глупави и послушни животни, могат да продължат да халюцинират във виртуалния свят на „Лунната матрица“. Свободата на избора е законно право на всеки човек.

http://nepoznato.energetika-bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *