19/03/2024

Рецептите за лечение на рак със сода бикарбонат на д-р Симончини (видео)

Основната причина за образуването на злокачествени тумори според италианския д-р Тулио Симончини ( на снимката) са гъбичните инфекции. Макар че може да има и други причини. В момента според него няма друго по-ефикасно средство за въздействие срещу тях освен содата за хляб (натриев бикарбонат).

Антимикотичните средства, които в момента се предлагат в аптеките, не могат да проникнат с лекарствени средства в мицела (гъбичната колония), освен може би в началото на терапията. Самите препарати действат в периферията на мицела без да проникват в дълбочината му.

Гъбичките са в състояние бързо да мутират своята генетична структура. След първоначалното успешно третиране с фунгицидни препарати гъбичките успяват за кратко време да се прекодират и преработят, в резултат на което по-нататък не получават увреждане. Парадоксалното е, че дори могат да се възползват от високата доза на лекарствата, които стават токсични за човешкото тяло, но не и за гъбичките. (Още подробности за това, как фармацевтичната мафия крие още от 1969 г., че знае всичко за причината и лечението на рака – вижте ТУК, а също погледнете непременно и ТУК).

Натривият бикарбонат от друга страна има проста структура и притежава способността за бързо и дълбоко проникване в мицела, запазва за дълго време способността си на проникване и бързо се разгражда. По този начин гъбичният мицел няма достатъчно време да се прекодира.

Бикарбонатната терапия трябва да се прилага в големи дози, непрекъснато поне в продължение на 7-8 дни за първия цикъл, което гарантира намаляването на тумора от 2 до 4 сантиметра в рамките на 3-4 дни, показват наблюденията на д-р Симончини.

Като цяло максималната доза при венозно приложение в един курс на лечение е около 500 кубически см. на 5 % натриев бикарбонат с възможност за увеличаване или намаляване на дозата на 20 % в зависимост от килограмите на пациента и от разпространението на тумора.

Трябва да се подчертае, натриевият бикарбонат е безвреден, затова дозите са едни и същи независимо от възрастта на пациента, както и наличните му придружаващи заболявания.

За да се увеличи ефективността на натриевия бикарбонат е по-полезно директното въздействие върху лезиите, причинени от тумор. Това се постига чрез артериография , както и чрез поставяне на катетри.

По този начин почти всички органи могат да бъдат лекувани безопасно, бързо и ефективно чрез терапия със сода бикарбонат. Изключение прави костната система поради по-малкия приток на кръв в нея.

Слективната артериография е изключително мощно оръжие срещу гъбичките, което може винаги да бъде използвано при лечението на рака. Но някои тумори могат да бъдат третирани по изключително прост начин.

Рак на пикочния мехур: В продължение на пет дни с помощта на катетър в пикочния мехур се вкарва 100-250 милилитра разтвор на 5% натриев бикарбонат. Цикълът може да се повтори няколко пъти с почивки от 7 до 10 дни. Като при продължаване на терапията почивките между терапиите се удължават.

По време на манипулацията е добре пациентът да върти тялото си във всички положения, за да се облеят всички части на мехура.

Рак в устната кухина ( на езика, венците, небцето, сливиците). В тези случаи ако лезията е повърхностна, простото изплакване с хлебна сода има лечебен ефект ( 1 супена лъжица в чаша вода два пъти дневно по 10 минути).

Рак на белия дроб: Въздействието върху белодробните тумори става чрез интравенозно вливане на 5-процентов разтвор на натриев бикарбонат. Въздействието е по-ефективно върху тумори и метастази с размери по-малки от 4 см. Курсът на лечение е 5-6 дни, а след почивка от 4 дни – през ден в продължение на две седмици.

Тумори на мозъка: Дори тези първични или метастатични тумори са чувствителни към натриев бикарбонат при 5% интравенозно, приложен при същите условия за терапия както при рак на белия дроб.

Тумори на стомаха: Ако туморът се развива в стомашната кухина, а не в стената на стомаха, ефект има изпиването на 1 чаена лъжичка сода в чаша вода два пъти на ден сутрин и вечер преди хранене.

Преди да предприемете интравенозно и интраартериално лечение със сода бикарбонат, непременно се консултирайте с вашия доверен лекар или с медик, който е отворен за оригинални, прости и възможно най-безвредни методи за лечение, посъветва дипломираният доктор, консултирал за www.snaiper-bg.net този зи текст.Останалите терапии едва ли ще ви навредят с нещо. Но обърнете внимание, че д-р Симончини прави почивки между терапията. Това е така, защото алкализацията на организма също може да е вредна за здравето.

Филмът с канадеца Рик Симпсън и неговата война с властите за узаконяването на супер ефективното масло от коноп при лечение на рак и не само си струва да бъде видян. Разказите на излекуваните са вдъхновяващи. Вижте тук:



8 thoughts on “Рецептите за лечение на рак със сода бикарбонат на д-р Симончини (видео)

  1. Много добре .Да и го набием на лакомата фармацевтична индустрия

  2. Може ли само да Ви попитам? След като е толкова голяма панацея тази сода, защо Петър Гюзелев (от Щурците) си отиде човекът, въпреки че е лекувал рака си със сода и е имало някакъв пласебо ефект?
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1774948
    Не са доказани твърденията за ефикасността на това лечение.
    Мисля, че с такива информации за евтини чудеса световните конспиратори успяват да ни отклонят вниманието от основния проблем: Не се влагат необходимите средства в здравеопазване и то става все по-недостъпно за обикновения човек! Приоритетите са други! Търсете причините в Международния валутен фонд и в правителството, което сключи споразумението с него (и всички останали мошеници, които не го прекратиха). Това е истината!

  3. Коментарът на ….Балкански е много точен и верен.Браво!

  4. след поместването на статията за сода ефекта във в.Стандарт започнах да пия всяка сутрин на гладно по една чаена лъжичка разредена в малко топла вода сода и за мое най-голямо учудване ефекта е поразителен.На десния ми крак в продължение на няколко години около една бенка която имах по рождение се появи огромен оток който почти ми деформира ходилото,посиня но не ме болеше.Аз съм от хората които не ходят на лекар пък каквото ще да става и затова реших да пробвам по най-лесния начин -хем без пари ,хем-бързо и лесно.За тези 12-13 дни през които приемах содовия разтвор трябва да ви споделя ,че имам намаляне на оток ли е,тумор ли е незнам поне на половина ако не и повече.Единствено ми притеснение е това,че не зная колко време мога да продължа приемането на разтвора по този начин,тъй като съм чувала че системното приемане на сода изтънява червата.Не му мислете много хора а ми пробвайте защото аз наистина пробвах и видях и не съжалявям,напротив сега непрекъснато давам статията на мои познати и ги насърчавам да пробват-какво пък толкова

  5. Живата Етика за содата – в Учението за Живата Етика, записано от Елена Рьорих, нееднократно се говори за нуждата от прием на сода, за благотворното й влияние върху човешкия организъм. В писмо от 1 януари 1935 г. Е. Рьорих пише: ”Въобще Владиката настоятелно ни съветва да се научим да приемаме два пъти на ден сода. Това е изумително предпазно средство от много тежки заболявания, в частност и от рак” (писма на Елена Рьорих, т.3 с.74). На 4 януари 1935 – „Приемам я ежедневно, понякога при силно напрежение до осем пъти на ден по кафяна лъжичка. При това просто я изсипвам върху езика си и пия вода. Също действа забележително добре при всички простуди и напрежение на центровете, горещо, но не прекипяло мляко със сода” (Писма, т.3 с.75).

    „Добре е и на децата да се дава сода в горещо мляко” (П6, 20,1). 18 юли 1935 „После ви съветвам ежедневно да приемате по два пъти на ден сода бикарбонат. При болки под лъжичката (напрежение в слънчевия сплит) приема на сода е незаменимо. Изобщо, содата е най-благодетелното средство, тя предпазва от всевъзможни заболявания, започвайки от рака, но трябва да се научите да я приемате ежедневно без пропуски… Също при болки и парене в гърлото горещото мляко е незаменимо, но не прекипяло, а също и със сода. Обичайната пропорция е кафена лъжичка на чаша. Съветвайте всички за содата. Също следете жлъчката да не се обременява и червата да са чисти” (П, 18.06.35). Великият Учител съветва, ежедневно да се приема по два пъти на ден сода от всички.

    „Правилно е като не забравяте значението на содата. Не без причина я наричат пепел от Божествения Огън. Тя е от тези широко приложими лекарства, изпратени за полза на цялото човечество. Трябва да се помни за содата не само при болест, но и при благополучие. Като връзка с огнените действия, тя е щит срещу тъмнината и разрушението. Трябва да приучвате тялото си към нея дълго. Всеки ден трябва да я приемате с вода или мляко и при приема трябва да я направлявате към нервните центрове. Така постепенно имунитетът може да се възстанови” (МО2, 461). „За отслабване на диабета се приема сода… млякото със сода винаги е добро” (МО3, 536).

    „Явленията на преизпълване с психическа енергия предизвикват много симптоми, както в крайниците, така и в гърлото и стомаха. Содата е полезна за освобождаване от депресията, също и горещото мляко” (С, 88). „При раздразнение и вълнение ви съветвам мляко във всякакъв вид като противоотрова. Содата укрепва действието на млякото” (С. 534). „При вълнение – преди всичко, недохранване и валериан, и разбира се мляко със сода” (С, 548) (лечение на кашлица) „…Мускус и горещо мляко са добро предпазно средство.”, „Содата е полезна и смисълът й е толкова близък до огъня. Содовите полета са наричани пепелта на Великия Пожар. Така в древността хората са познавали особеностите на содата.

    Повърхността на Земята е покрита със сода за широка употреба” (МО3, 595) „Запекът се лекува по различни начини, но се пропуска най-простия и естествен, а именно – простата хранителна сода с горещо мляко. В този случай действа металът натрий. Содата е дадена за широка употреба на хората. Но те не знаят за това и често приемат вредни и разрушаващи лекарства” (ГАЙ11, 5151).

  6. БАЛКАНСКИ , защото Петър Гюзелев е лекуван много време с химио и лъчетерапиа и така са го убили с отровите , по този начин както убиват раковите клетки така убиват и здравите клетки и имунната система , следователно ако е бил започнал само с тази рецепта от самото начало можеше и да е жив човека

  7. значи това е политика на всички държави за да вземат парите на хората легално и да няма популация на човека за да предотвратят нова война , на година умират по 8 милиона души от рак в същото време тези 8 ,милиона си плащат за лечение ,което те убива , с две думи това е модерна монополна война , замисли се малко и после коментирай и недей да чупиш хатъра на хората , МАЛОУМНИК!

  8. Разсъждавайте логически..какъв ще е ефекта на содата,ако предварително и се отнеме от силата..като влиза в реакция със лимона?!?!? Не с лимон..
    Гюзелев е трябвало да я пие с кленов сироп..който е сладък..а раковите клетки най-вече се хранят със захарите…
    Сега пиша..а майка ми е в болницата с рак на яйчника..и за съжаление никак не е добре..и се моля да мога разбера..и намеря доктор ,с който да направим един курс с вливане на сода в кръвоносната система?!? Содата я имам..но дано не е прекалено късно….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *