26/04/2024

Загадъчни метални кълба падат от космоса – II част

Другата прилика между имплантите и кълбата е вибрацията. През времето на наблюдението на намерения в САЩ предмет той на четири пъти „оживявал” – започвал едва забележимо да вибрира и бявно да се върти около своята ос. А веднъж дори се придвижил по дъга. Това действие, постепенно затихвайки, продължило 12 минути.През 1987 г. в редакцията на един от московските вестници пристигнало писмо от живеещия в Свердловска област Пьотр Н., в което той съобщавал за необичайна находка. През 1975 г. неговата съпруга открила в полето метална топка. Нейният диаметър бил около 19-20 сантиметра. Кълбото било гладко полирано – по него нямало нито шевове, нито драскотини. Тежало малко над три килограма. Местността, в която е намерен предметът била изключително глуха и е трудно човек да си помисли, че някой специално е пренесъл там и оставил това чудо. Съпрузите били убедени, че кълбото е паднало от някакъв прелитащ самолет.
Тази красива вещ те запазили за себе си. След известно време обаче забелязали, че понякога кълбото започвало глухо да кънти, особено когато била включена силна музика. Но дори и тогава на тях не им минавало през ума, че това е нещо необичайно и трябва да съобщят за своята находка.

Пренесли кълбото в най-тихото място в дома си  – стаята на тъщата. Точно тя открила целебните свойства на кълбото. То премахвало болките й в главата и гърба. А ако по-дълго се притисне към челото се усещал прилив на бодрост и просветление на мозъка. После обаче настъпвал период на тъпота, нещо подобно на това, което изпитват наркоманите. Но този неприятен период бил кратък, а зареждането с кълбото не предизвиквало зависимост тъй като това зареждане не винаги се получавало.

Авторът на писмото пише, че тъщата се научила да лекува с кълбото съседи и познати. Много хора са получили наистина помощ. При това – никой от тях не вярвал, че лекува кълбото. Всички смятали, че тъщата притежава способността да лекува. Да взима пари за лечения тя по принцип отказвала. В двора им от тогава насам постоянно се тълпят хора за неудоволствие на другите обитатели на дома и на самия Пьотр. В заключение той питал в писмото си що за кълбо е това и откъде се е взело.

До публикация през онези комунистически времена не се стигнало. И писмото, и заснетото копие от него, били иззети от компетентните органи, съобщава сайтът Тайни. Няма съмнение, че чекистите са отпътували на посочения в писмото адрес и са намерили самия Пьотр Н. и неговата удивителна находка. Тя, разбира се, е била конфискувана.

В архивите на уфолозите има свидетелства за наблюдения на кълбовидни НЛО с неголеми размери – включително и до размера на топка за тенис. Възможно е подобни обекти да представляват дистанционни управляеми разузнавателни сонди. Предполага се, че някои от тях понякога излизат от строя и падат на земята, където ги намират хората. Не е изключено също така тези сонди, дори и повредени, да продължават да поддържат връзка със своите създатели, а те пък чрез тях, както и чрез поставените в някои хора импланти да провеждат скрито наблюдение над населението на планетата.

Колкото до науката тя смята, че тези кълба са естествени образувания. Но не дава обяснения по какъв точно природен начин са били образувани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *