21/06/2021

Китайските власти крият от света 100 гигантски пирамиди. Защо?

Загадъчните китайски пирамиди, заснети от сателит

Колко много за тях казано, написано в научни и художествени книги, статии, колко научно-популярни и развлекателни  филми са снимани, колко много умове са се опитвали да разгадаят тайните на грандиозното им строителство. Разбира се, става дума за пирамидите. На фона на това изглежда, че вече няма какво да се добави. Но това съвсем не е така.

Най- известните пирамиди са тези, които са разположени в долината Гиза в Египет. Но има уникални пирамиди в Мексико, в Европа. И този факт също се знае от много хора. Но да сте чували някога за това, че пирамиди са открити и в Китай?

Те са разположени дълбоко в провинция Шанси и общо са около СТО на брой! Най-големите от тях достигат цели 300 метра, което практически превишава височината на Хеопсовата пирамида в Египет два пъти.

Едни от първите, който съобщили на света за съществуването на китайските пирамиди били Оскар Меман и Фред Шрьодер. Те посетили китайските пирамиди през 1912 година. Тогава обаче целият цивилизован свят погледнал скептично на тази новина, най-вече защото Шрьодер и Меман не били учени, а търговски агенти.

По-късно пирамидите били изучавани от различни хора, както учени, така и обикновени търсачи на приключения. Но всички те потвърдили истинността на думите на Меман и Шрьодер. През март 1994 година Хартвиг Хаусдорф направил тайно пътуване до закрития за чуждестранни туристи и учени район, отдалечен от столицата на провинция Шанси – Сиан. По време на това удивително пътуване той установил местонахождението на шест от легендарните пирамиди.

Няколко месеца по-късно, през октомври 1994 г. , той посетил Китай още веднъж, но вече въоръжен с видеокамера. Хаусдорф успял да заснеме кратък филм. Връщайки се в родната си Австрия той най-напред решил да разгледа заснетите материали. Но какво било удивлението му, когато след незначително увеличение той видял на задния фон снимани в Китай и други пирамиди. Общо на площ от 2000 квадратни км  се оказало, че има 100 пирамиди.

Научно-техническият прогрес не тъпче на място. Вместо думи, могат да се използват научни факти, които в дадения случай са най-доброто потвърждение за каквито и да са постройки на планетата – това са спътниковите снимки. Тези уникални снимки който пожелае може да види в   World wide web – достъпът до тях няма никакви ограничения.

Пирамиди – и то огромни, съществуват в Поднебесната империя. Но фактът, че в днешно време се знае твърде малко за тях, изглежда доста стнанно. И в крайна сметка – загадъчно

Неотдавна по телевизията беше съобщена сензационна новина. Благодарение на данните, получени от спътници, наблюдаващи повърхността на планетата от околоземна орбита, под дебели слоеве пясък в Египет, бяха открити пирамиди. Разбира се, не такива гиганти като известните на света пирамиди. Но щом пирамиди са открити под пясъка и информацията за това мигновено стана публична, защо тогава не се говори толкова публично за пирамидите в Китай? Те не се нуждаят от изкопаване, те са огромни и достъпни за изследвания. Създава се впечатлението, че информацията за съществуването на китайските пирамиди преднамерено се скрива от жителите на планетата.

И все пак в глобалната епоха на Интернет всичко тайно рано или късно излиза наяве. Може би се опитват да скрият нещо от нас. Възможно то коренно да измени нашето мирозднание по отношение историята на човечеството и неговото появяване на Земята.

Официален Китай се държи загадъчно, нещо повече – държи се удивително. Вместо да възвеличае историята, свързана с древните пирамиди и да заработва пари от това, както става в Египет, китайците почти не потвърждават наличието на пирамиди на територията на страната си. Освен това китайците правят всичко, за да ограничат достъпа и на научната общественост, и на обикновените хора. Опитайте се да се приближите до пирамидите и вие ще се натъкнете на опънатата в целия район в два реда бодлива тел и предупредителни надписи: „Не преминавай!“.

Китайците правят всичко, за да могат пирамидите да не се набиват на очите на случайни пътници. Например, за да скрият уникалната форма на пирамидите, ги покриват със слой почва и засаждат бързо растящи дървета и храсти. Първите растения били посадени още през 1970 г. на миналия век. Но всички опити да се прикрият огромните и с ясни форми пирамиди, претърпели неуспех.

Интересно е това, което говорят самите китайци за огромните пирамиди, щателно маскирани като обикновени хълмове. Ако се обърнем към древните китайски летописи, ще намерим потвърждения за това, че пирамидите са били и ще бъдат. Те са построени от „децата на небето“, долетели от космоса на железни дракони. Честно казано, напълно логично обяснение, ако се отчете размерът и особено – височината на пирамидите. Между другото според същата легенда китайският народ се явява пряк потомък на едно от „небесните деца“.

Официален Китай представя наличните пирамиди като древни гробници на императори и знаменити пълководци, както и че са построени от пясък и глина. Това явно не е съвсем убедителна версия, но все пак – официална, и затова само тя се явява „правилната“. Тогава обаче възниква въпросът: защо е трябвало да се садят дървета и храсти върху тези  могили? А ако се отчете, че династиите са управлявали, меко казано, не вчера, излиза, че пясъкът и глината – тава са изключително устойчиви на времето строителни материали.

Добре, да приемем, че пирамидите в Китай не съществуват и поради това не са нужни истерии, шумотевица, туристи и разбира се – разкопки. Каквито и да са били методите на издигането на огромните пирамидални съоръжения обаче , остава открит главният въпрос: Кой ги е построил? Пришълци, атланти, древни жреци, или нещо съвсем друго?  Междувпрочем защо им е било нужно на извънземните да помагат на древните фараони?

Ще намерим отговор на всички въпроси само, ако си отговорим главния въпрос – на битието.

(Visited 5 449 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Китайските власти крият от света 100 гигантски пирамиди. Защо?

 1. Древните българи са строителите на всички мегалити около земното кълбо и те са създателите на първата човешка цивилизация – Каменната! При разселването си по земята след Библейския потоп в Черно море през 5504 г. пр. хр. Българите създават всички велики древни цивилизации – включително и Китайската. защото те са били Хората / Великаните на Духа. Пирамидите са строели като заместител на българските магични планински върхове със светилища върху тях. Така са могли дори и в степите на Китай, или в пустините на Африка да се възползват от лечителския геомагнетизъм на майката Земя. Днес това древно знание е скрито от шепата господари на света и техните слуги политическите правителства. Но то е използвано за направата на най-новите смъртоносни климатични оръжия на пентагона! – https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11374-%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B2-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B3/

 2. Криха,ама не можаха да скрият най-важният документ,който дава отговор кой е строителят и на тия пирамиди-топонимните документи на столицата Сиан на провинция Шанси, които са написани на древно-Българският жречески език санскрит!

  Гледайте и се дивете и прекланяйте пред цивилизационният,строителният и кодировъчен гений на Дедите ни!

  СИАН=Иса

  ШАНСИ=Ешус=Исуш=Исус

  ЗИКУРАТ=Иза от Тракия

  ПИРАМИДА=Богиня Мадара

  ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара

  САНСКРИТ=САС КРИТ=ТРИК САС=СИС КРИТ=Исус от Тракия=Кристос-
  херметичният език на Българските жреци на Исус от Тракия

  Тия и всички други засекретени документи със санскрита се разшифроват и разсекретяват безпроблемно и автоматично чрез
  Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
  ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
  bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни

  Благословени сме,Българи,за велики дела,и давайте заедно с нас с Боговете ни Господ Бог Исус и Богородица!

 3. А какво ще кажете за българските/санскритски думи: БУДЕН/БУДА, ЧАКРЪК/ЧАКРИ, ОГЪН, ОНГЪЛ/АГНИ?

  Тя работа е ясна, всеки нов владетел е искал да заличи основанията за гордост на завладените българи – СИЯЙНИТЕ. Но така са постъпвали навсякъде по света – човешката история е най-вече кръвопролития, кланета и ограбване на чужди народи.Питат къде са изчезнали маите? Никъде не са изчезнали – били са завладени и асимилирани и не им е пукало за уникалната им култура от един момент нататък.

  Но завоевателите не са виновни. Виновни сме ние, че децата не учат за всичко това, че
  позволяваме да се държат с нас като с боклуци.

 4. БУДЯ=БУДА=БУДЕ + Н (кодировъчен назал)=Богиня Диана –
  основната именно титулна комбинация на Великата Богиня Майка,която е българка и Кръстница на Сътворенческия ? Първосмещен град и постоянно местообиталище във време–пространствения континиум Олимп,който е Олимб,който е Имбол,Иабол,и най–точно Ямбол!

  СИЯЙНИТЕ=ТИЯН ИСЕ=Диана и Иса–
  Боговете Демиурзи,Които са Българи

  И отговорите на всички ваши въпроси са в нашия блог с насърчение сами да ги търсите и се просвещавате!
  Бъсдете благословени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *