22/06/2021

Полицаи спипаха и Елена Петрова пияна зад волана!

Елена Петрова

Актрисата Елена Петрова е била хваната да кара пияна с 1,3 промила алкохол в кръвта. Тя е била спряна при рутинна проверка пред столично заведение зад храма „Св. Александър Невски” на 18 април. Новината потвърди и шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов, пише „Монитор“.

Според запознати звездата от нашумелия сериал „Стъклен дом“ била на купон, където пила червено вино и уиски.

Около полунощ актрисата седнала зад волана на лек автомобил „Ауди”, собственост на частна фирма. Близо до нощното заведение обаче я спрял патрул на 5-о РПУ. Заради странното поведение и алкохолния мирис я подложили на тест с дрегер, който отчел 1,3 промила алкохола. Петрова не била закопчана за 24 часа, а заведена на кръвен тест.

Изследването на кръвта е показало, че е била с 1,2 промила алкохол, което означава, че ще понесе само глоба от 200 до 500 лв. Освен това се взема и шофьорската книжка за минимум 1 месец до максимум една година.

„Готова съм да си понеса последствията. Ние сме като всички нормални хора и за нас няма извинение, когато сгрешим. Затова казах на полицаите да ме проверят така, както всички останали хора. Ще бъда глобена с акт, както си е редът. Ще бъда глобена с акт, както си е редът. Взеха ми кръвна проба, но промилите не са 1,3, а много по-малко, иначе подлежа на други санкции. От bTV, КАТ и моят адвокат ме посъветваха да не казвам точно колко са промилите, за да няма спекулации, каквито се правят много често с известни имена”, коментира звездата от „Стъклен дом“.

(Visited 230 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *