18/04/2024

Рекетьори въртят черно тото, забърсват по 50 хиляди на седмица!

Безмилостни рекетьори в момент на получаване на крупна сума от длъжник спипаха и закопчаха полицаине, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сред арестуваните са треньор и действащ футболист.

Бандите изнудвали задлъжнели футболни фенове, залагащи на черно тото. Читиримата стъпвали на пръсти при приемането на незаконните залози. А за да бъдат тлъстите й печалби гарантирани манипулирала футболни разултатите от футболни двубои.

В района на заведение в Студентски град, спецполицаите задържаха в момент на получаване на общо 1500 лева белязани банкноти боса на групата – А.С. на 27 години, както и 26-годишния Й.Т. При операцията са закопчани още и 24-годишните Б.Д. – лицензиран треньор по футбол, и Г.С. – професионален футболист.

Босът на изнудвачине забърсвал 50 бона всяка седмица от незаконните залагания. Отделно се обогятявал с огромни суми от изнудване на длъжници на бандата, които били принуждавани ежемесечно да погасяват чудовищни главници и лихви върху тях. Жертвите след физическо насилие и заплахи са прехвърляли движимо и недвижимо имущество на четиримата апрестъпници.

По време на обиските на домашните адреси на арестуваните рекетьори били открити и кофискувани голям брой нотариални актове, записи на заповеди, талони и ключове на автомобили. И за капак – менте долари на обща стойност 1900 в зелено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *