19/03/2024

2000 щурмуваха заради извънземните супер секретната зона 51 (видео)

Над 2000 човека се събраха за щурм на супер секретната военна база Зона 51 в САЩ, организиран в социалните мрежи. На призива за атаката се бяха отзовали два милиона души, но също като у нас сериозните се оказаха в пъти по-малко.

По данни на телевизионния канал News NOW настояващите за прозрачност на дейността в базата се събрали в селищата Рейчъл и Хайко. Някои от участниците пристигнали облечени в костюми като извънземни, а един мъж си сложил шапка от фолио и носил флага на КНДР. От време на време някой в тълпата изкрещява: „Извънземни! Извънземни!“.

Зона 51 в щата Невада отдавна в обществеността се свързва с теория за заговор, свързан с извънземни форми на разумен живот. Във филма от 1996 г. „Денят на независимостта“ базата се представя като лаборатория за провеждане на експерименти над извънземни. Но истинското й предназначение и досега си остава неизвестно. Властите на САЩ официално признаха за съществуването на базата едва през 2013 г. И сега тя си остава строго охраняван обект.

Периодично от базата изтича наистина вълнуваща информация точно в тази насока. Сред най-удивителнита е свидетелството на Боб Лазар, който говори за усилена работа по реинженеринг на извънземни технологии, както и за елемент 151, който позволявал на извънземните космически кораби да образуват пред себе си гравитационна вълна, да я възседнат и така да развиват чудовищна скорост – по-голяма от тази на светлината. В филм на документалния канал Хистори, излъчен у нас преди дни, дори се твърди, че руснаците в атомния им център Дубна са успели за много за кратко да синтезират този елемент.

Вероятно сега и от двете страни на „хибридния военен окоп” в света се работи много сериозно в тази насока.

Някои, сред които и бившият офицер от секретна секция на британското Министерство на отбраната Ник Поуп смятат, че този реинженеринг е реалност, а доказателство за това е невъобразимият и нелогичен технологичен скок на човечеството през последните 60 години.

Някои смятат Боб Лазар за човек от „голямата игра“, а именно  – подхвърляне на информация на час по лъжичка за подгряване на простосмъртните наистина за епохални предстоящи събития. Официално както обикновено той е подиграван от властите.

През юли около 2 млн. човека се записаха във фейсбук за участие в щурма на базата, за да намерят потвърждение са скрити свидетелства за посещение на Земята от извънземни, както и извънземни същества. Във връзка с тази атака ВВС на САЩ предупреди, че ще защити военната си база.

Естествено, че не можеха да се очакват някакви сериозни резултати от тази гражданска инициатива.

Видеото е илюстративно


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *