23/04/2024

Фокусират ни върху хакерите, замазват ни очите за престъпните калинки в НАП

Всеки ден след скандалното изтичане на данни на 5 милиона българи и фирми сме щастливи да четем и гледаме нови и нови подробности за потенциалните престъпници от ТАД Груп. И почти нищо за НАП.

Хакерите ги арестуват, в НАП – низови оставки бушони.

А справедливостта изисква преди хакерите да има арестувани от НАП, които са се оставили да бъдат пробити отвсякъде.

Също като с търговския регистър – оставки бушони, а не арести. Който трябваше свърши каквото трябва тогава. Разбира се на своя, а не на ползу рода. И сега е същото.

Очевидно след разкостването и разпределянето на тлъстите порции от КТБ сега алчните мутри се стягат за нов грабеж.

И държавната пропагандна машина сега върти ли, върти на пълни обороти в обвинение на едни, и замазване на престъплението на други. Благодарение на това вече и децата почти са убедени какви мръсници са хакерите и какви ангели небесни са държавните чиновници.

С този двоен стандарт и с това захлупване на скандал с по-голям скандал, после с шокиращ скандал колко чудовищни престъпления минаха в забвение, колко кражби?

Пресен пример – някой говори ли вече за апартаментгейт, за тераси и т.н? Пък и защо да говори, като съответните органи им изпраха имиджа на тарикатите?

Пропагандата очевидно е по-мощна от ядрено оръжие. И служи винаги на шепа негодници от върхушката.

Ей така се живее щастливо в тази държава – зрелища и малко хляб за оскотелия от бедност народ. А на тези, които с народна пара мажат филията си с масло и черен хайвер, все не им достига.

И не могат да се начудят какви са тези фейк новини за бедни българи? Нищо, че световната и европейската статистика им казва точно това право куме в очи.

Съвсем не между другото: забелязали ли сте кой произвежда от сутрин до вечер най-много фалшиви новини в България? Но точно  фейкаджиите от върхушката се обявяват за активни борци против фалшивите новини.

На фона на казаното по горе – за чудене ли е?

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *