19/03/2024

Китайците си поставиха задачата първи да влязат в контакт с извънземни (видео)

През последните години правителството на Поднебесната държава на пръв поглед „хвърля много пари на вятъра“ в стремежа си да изпревари в Космоса САЩ и Русия, взети заедно. Да не говорим за европейските страни.

Достатъчно е да си припомним строителството в Китай на уникалния радиотелескоп FAST с най-грамадната чиния в света – 500 метра. За сравнение -това се равнява на площта на 30 футболни игрища.

И всичко това се прави, за да се установи, признават го учени от CNSA, Китай, връзка с явно смислените сигнали, които идват от Космоса.

Следващата стъпка на Китай – изстрелване на луноходи, последният от които – „Нефритен заек 2“ преди броени дни успешно кацна на обратната страна на Луната.

Официално – за изучаването на скритата от земните очи област на спътника на Земята. Но конспиролозите са на мнение, че главната цел на китайците е да осъществят връзка с извънземни цивилизации.

Възможно е благодарение на радиотелескопа FAST те все пак да са получили някаква информация и затова са се забързали към Луната точно от страната, която е най-удобна за базиране на извънземни.

Възможно е FAST да не е дал очакваните резултати и сега китайците да се опитват да постигнат такъв контакт чрез „колонизация“ на Луната. Но и в този случай стремежът да кацнат именно на обратната страна на спътника е „подозрително”.

От година на година след хората се утвърждава убеждението, че правителствата на космическите държави отдавна негласно участват в надпревара кой пръв ще влезе в контакт с извънземни. Да не говорим за широко разпространената конспиративната теория, че и САЩ, и Русия отдавна са се свързали с пришълци, че извънземните вече са сред нас и около нашата планета.

А Луната според учените не може да е изкуствен спътник, както твърдят някои уфолози, тъй като е космическо тяло, по-старо от Земята.

И въпреки това космическият спътник на Земята повече прилича или на огромен извънземен космически кораб, или поне – на тяхна база.

oko-planet


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *