19/03/2024

Управляващата върхушка ни крои диктатура в стил мракобесния Сталин

Смразяващ бе анализа на бившия апелативен прокурор – адвокат Иван Петров (на снимката), в предаването на Люба Кулезич по тв Евроком. Мафията, узурпирала държавата, очевидно до такава степен се самозабрави и нахъси, че вече нагло започна да пише и приема страховити закони – бухалки.

Гласят конфискация на имущество точно както позорно това бе извършено след 9-ти септември. Апелативният прокурор коментира, че с готвените промени се погазват основните принципи на правото. Как може без доказана виновност да ти конфискуват имуществото?… Ходи после с години да доказваш обратното. Ако въобще имаш пари да го направиш. И ако въобще успееш да го докажеш.

Виждаме какво се случва сега в страната – как хора с политическа и икономическа власт крадат от строителството на магистрали, от санирането на блокове, дори от най-малките обществени поръчки, от горивата на рафинерията. Краде се яко – милионите не им се услаждат. Крадат се милиарди. Следят и подслушват незаконно, крадат цели бизнеси, крадат от пенсионерите, чинно правили вноски за пенсия няколко десетилетия…

Отчайващо е!

Когато Хитлер навремето дошъл на власт, повечето германци са мълчали и са си въобразявали, че е за добро . След което загинаха милиони, в това число и милиони германци.

Сталин ограби и унищожи милиони от собствения си народ.

Мутри и калинки узурпираха държавата с фалшифицирани изборни протоколи. Сега сърбаме попарата.

Засега новите правни норми са насочени към политически врагове и опоненти на управляващите.

Очаквайте скоро и във вашите домове.

Това ли ще е съдбата ни? Наистина ли я заслужаваме?

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *