20/04/2024

Жител на Нова Зеландия: Десет дни бях в плен на извънземни (илюстрации)

В продължение на десет дни жител на Нова Зеландия бил отвлечен и държан в плен от извънземни. За това съобщава news.com.au.

Своята история Алек Нювалд разказва в ефира на радио шоуто „As You Wish“. Удивителното му преживяване се случило преди 30 години. Написал е и книга за тези вълнуващи събития – „Co-Evolution“, в която подробно е описан необикновеният случай.

Това бил един съвсем нормален понеделник сутринта през февруари 1989 г., когато Алек Нювалд тръгнал с колата си от област Роторуа към Окланд по планински път. Пътуването щяло да му отнеме три часа. Но когато пристигнал в Окланд той изведнъж научил, че от момента на тръгването му са минали десет дни.

В началото той не помнел нищо от това, което се е случило с него. Имал само усещането за замъглено съзнание и чувство на силна умора. Неговите роднини и приятели вече били решили, че той е загинал при падане в някоя пропаст.

Но после паметта му започнала постепенно да се възвръща. Алек си спомнил, че бил взет от извънземни, които го държали десет дни в своята база, разказвайки му различни неща за своята свръхразвита вселена.

1 и

Извънземната база, рисунката е на Алек Нювалд

„Те ме взеха от планинския път и това стана абсолютно внезапно. Изведнъж сякаш върху мен се стовари планина от тухли или сякаш ме бяха залели с цимент. Бях парализиран и силно притиснат с гърба към седалката на колата. Не можех да управлявам автомобила, не можех да мръдна. Когато видях пред себе си скала, разбрах, че ей сега ще се врежа в нея. Но изведнъж се свестих в някакво пространство, запълнено с неоново син огън.

Реших, че вече съм умрял и че моят дух извършва задгробното си пътешествие. Никога преди не бях чувал за НЛО, никога не съм вземал наркотици“, подчертава Алек Нювалд.

3 и

Алек Нювалд и неговата рисунка на извънземен

След това пред човека се появило необичайно тъничко същество, което в първия момент той си помислил, че е призрак. Тогава мъжът изведнъж усетил, че може да маневрира със своето съзнание ”премествайки го напред или встрани от своето тяло”. Малко след това бил обкръжен с други „духовни форми”.

„Погледнах нагоре и видях трима извънземни. Най високият от тях изглеждаше като „тънък призрак”. Вторият беше по-нисък и аз реших, че това е мъж – така ми се стори. Третият беше съвсем малък, с много слабо тяло и голяма глава. Имаше необикновено тесни очи, които бяха разположени по-раздалечено и ниско, отколкото при хората. Уши и нос не виждах. Но неговият външен вид изглежда нямаше никакво значение, защото аз веднага усетих присъствието му в съзнанието си”, разказва още Нювалд.

Извънземните повели Алек на някъде и той успял да види много здания с разнообразна форма. После го накарали да влезе в някаква машина, която създала специално физическо тяло за него. По думите му извънземните използват тези машини, за да създават физически тела, в които те могат да присъстват на нашата планета.

2 и

Извънземни сгради и транспорт – рисунка на Алек Нювалд

Когато пришълците го върнали обратно на Земята след десет дни и той започнал да си спомня, започнал разказва за преживяното. И към него тръгнали разни съобщения от „официални лица”, които поискали да разберат за необикновения му опит и особено – за възможностите на извънземната раса.

През следващите години на Алек Нювалд му станало много трудно да живее така сякаш с него нищо не се е случило. И колкото повече разказвал на хората за преживяното, толкова по-сложно му ставало да живее.

„Много близки хора, от които очаквах подкрепа, започнаха да ме презират и да странят от мен, присмиваха ми се. Сега, почти 30 години по-късно, за мен нищо не се е променило. В своята страна аз сякаш съм гражданин втора класа”, признава с тъга Нювалд.

Бел. ред.: Това, с подигравките и набеждаването за превъртели на очевидци и на преживели срещи от Трети вид, е десетилетна политика на великите сили, които непрестанно и зад гърба на обществото, което ги издържа, проучват НЛО.

Доказателство са разсекретените макар и в силно редактиран вид документи на ЦРУ и на британското военно министерство за НЛО и извънземните. И тъжното в тази антипропаганда, която съсипва живота на очевидците е, че мотивът за присмеха съвсем не е грижа за човечеството. А за това кой пръв ще се докопа до супер технологиите на извънземните с цел печалба и господство над планетата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *