19/03/2024

Американски астронавти: Луната е обитаема от извънземни

„Гости ли са идвали тук, какво ли? Всичко тук не е такова, каквото сме го оставили, когато аз затворих люка!“ Ловел бил последният, който е влизал в командния модул преди взрива на резервоара с течен кислород.

Сензационен филм бе излъчен по реномираната телевизия Би Би Си през 2006 г. В него Едуин „Бъз“ Олдрин – вторият човек, стъпил на лунната повърхност, разказва как екипажът на „Аполо 11“ неочаквано налетял на НЛО. „Обектът, който приличаше на сдвоена елипса или камбана… в продължение на час следваше „Аполо 11“.

Всички знаят, че този астронавт се пропи. Разбира се, много хора, които не са летели дори със самолет, също стават алкохолици. Но често първопричината за това е преживян силен стрес.

Това съвсем не е най-изумителният разказ за среща с обекти от други светове

Американският астронавт Джон Суигърт – „Джак“, участвал в злополучната лунна експедиция, която едва на завърши с фатална катастрофа, преди десет години разказа:

„…по време на експедицията с „Аполо 13“ ние видяхме бяло-жълти обекти във формата на чаши за коктейл, кубове, обточени от всички страни със заострени моливи.

Тази странни обекти бяха пасивни. Не извършваха никакви маневри. Създаваше се впечатлението, че без „Аполо 13“ те не могат да съществуват, сякаш земният кораб ги държеше вързани на разстояние 100-150 метра. От време навреме изглеждаха като от памук, подобно на облак и започнаха да излъчват от себе си слаба светлина, която обгръщаше обшивката на „Аполо 13“. Илюминаторите на кораба сякаш бяха залети с мляко – през тях нищо не можеше да се види.

Един единствен път обектите избухнаха в червена светлина, което е предизвикало у астронавтите екстремален психически смут, след което се взривява основният кислороден резервоар. Капитанът на кораба – Джеймс „Джим“ Артур Ловел-младши, се отправил към замръзналия команден модул. С частично повредения пулт той трябвало да въведе предадените от Центъра за управление на полета в Хюстън параметри за кацане на кораба. По системата за вътрешна връзка той предал твърде необичайно съобщение: „Гости ли са идвали тук, какво ли? Всичко тук не е такова, каквото сме го оставили, когато аз затворих люка!“ Ловел бил последният, който е влизал в командния модул преди взрива на резервоара с течен кислород.

Сензационно интервю даде на 23 юли 2008 г. и починалият неотдавна астронавт Едгар Мичъл

Той каца на Луната през февруари 1971 г. в състава на екипажа на „Аполо 14“. Та Мичъл в прав текст заявява: Извънземните реално съществуват, правителството старателно скрива за техните посещения на Земята.

Тогава 77-годишният Мичъл казва още, че представители на НАСА, встъпили в контакт с извънземните, ги описвали като „малки хора, до странност приличащи на нас“.

По думите му извънземните не се отличават много от техния традиционно разпространен образ – имат малки тела и големи очи и глави. Колкото и да е ужасно, казва той, нашите технологии са развити далеч не толкова добре, колкото техните. “ „Ако те са настроени враждебно, тогава ние сме обречени, предупреждава Мичъл.

“ Имах щастието да се докосна до факта, че нашата планета е посещавана и че НЛО – това е реалност“, категоричен е Мичъл.

През последните 60 години всички наши правителства старателно скриваха истината около това, но постепенно информация се промъква навън и някои от нас бяха щастливи да научат малко за това. Аз съм контактувал с представители на военни и интелектуални кръгове, които знаят, че под повърхността на масовото познание се крие отговор: да, нас са ни посещавали извънземни. Ако се прочетат вестниците от последно време ще стане ясно, че това се случва достатъчно често.

Сега цялата истина излиза наяве. Мисля, че вървим към истинско откритие и някои сериозни организации вече работят в това направление“.

Д-р Мичъл, който е бакалавър в областта на авиационното строителство и доктор на науките по аеронавтика и астронавтика, завява още, че нашумелият случай през 1947 г. с извънземни, катастрофирали близо до американския град Розуел, си е чиста истина и че сега се разследват истории на аналогични посещения.

И най-интересното напоследък: астронавтите вече не подминават с лека ръка версията, че Луната – това е древен и тайно обитаван космически кораб, оставен на орбита около Земята, който наблюдава (коригира?) все по-опасните за природата действия на нейните обитатели.

Пита се: в споровете за НЛО на кой друг да се вярва, ако не на хората, лично ходили на спътника на Земята?

Бел. ред: И понеже е ясно, че много читатели ще скочат и за н-ти пореден път ще припомнят за най-голямата измама на миналото столетие – че американците въобще са стъпвали на Луната, ето още една посока за размисъл:

След толкова „изгубени“ (хайде де, не на нас тия) снимки и километри филми от тези събития, да помислим кой има най-голяма изгода да лъже за такова нещо?

Кацането на американците на Луната е фейк, това ни се внушава упорито от доста време. Но така най-лесно се скрива истината. Не за кацането, а за видяното там. И няма нужда от допълнителни лъжи при поставянето ребром на неудобни въпроси. Нещо повече – на никой или почти на никой няма да му хрумне да търси информация и сметка от властите.

Не е имало кацане на Луната, следователно няма и нищо за разказване.

Не че това е научен аргумент, но да си припомним любопитния коментар на Ванга още по Тошово време за това събитие:

„Те не разказаха дори едно синапено зрънце от това, което видяха на Луната“  – цитирана е от Красимира Стоянова още тогава. И обърнете внимание, тя не коментира кацането или не-кацането на Луната, а премълчаното. Коментарът и е от преди десетилетия.

Превод със съкращения от чуждестранни медии

Снимката е илюстративна от интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *