26/04/2024

Загадъчно умират почти едновременно двама авторитетни уфолози

През първата половина на този октомври неочаквано починаха почти едновременно двама авторитетни американски уфолози – изследователят Робър Дин и информаторът Карл Вулф.

Те имат неоценим принос в изучаването на неидентифицираните летящи обекти, на извънземните цивилизации и на заговора на американското правителство да скрива информация за извънземните от широката общественост.

(Интересуващите се от уфология знаят, че това не е патент само на правителствиото на САЩ – Великобритания и Русия например правят същото). И личности като Дин и Вулф са костица в гърлото на военните и властите.

Робърт Дин е известен с това, че през 1960 г. е бил на висок пост в армията на САЩ, поради което е имал достъп до строго секретни документи, отнасящи се до заплаха от Космоса и извънземно нахлуване.

Мъжът с удивление научил, че американски войници нееднократно са сваляли въздушни съдове на пришълци и са извършвали аутопсии на тела на хуманоиди от бордовете на „чиниите“. В най-засекретените документи се казвало, че военните веднъж пленили жив извънземен.

Карл Вулф също е бивш военен офицер. Като сержант от военно-въздушните сили на САЩ през 60-те години той участвал в тайно събрание във вирджинска база, където на всички присъстващи били показани снимки, направени през 1966-1967 г.от пет автоматични орбитални апарата „Лунар орбитер“. Фотографиите на обратната страна на Луната, която не може да се наблюдава от Земята, показвали небостъргачи, куполи и други подобни съоръжения на  земния спътник.

Дин умира на 11 октомври тази година на възраст 89 г. след внезапно спиране на сърцето му. А 74-годишният Вулф ден по-рано – на 10 октомври, се блъсква с мотоциклета си в трактор.

Независимо че смъртта на Дин изглежда като резултат от старостта и проблеми със здравето, а гибелта на Вулф – като нещастен случай, много уфолози са убедени, че двамата просто са отстранени от специалните служби на САЩ. Използвайки секретна информация те разкриха пред света истината, че човечеството не е самичко във Вселената.

А може би целта не е била наказание и сплашване на хора като тях, а операция за спиране на огласяването на още по- секретна и шокираща информация?…

Източник: esoreiter

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *