29/03/2024

Ротшилдите спешно ще строят плаващ град. Какво знаят те, което ние не знаем? (видео)

Много хора се интересуват от всичко, засягащо живота на световния елит не само от любов към жълтениите. От техните постъпки и поведение може да са разбере донякъде какво го очаква човечеството в близко време.

Не случайно на всяко тяхно действие реагират борсите и финансовите институции. Един от представителите на този световен елит се явява кланът Ротшилд.

Преди дни Ротшилд са предприели действия, които ни карат да се замислим.

В сряда финансовата компания Rothschild & Co (това е финансово-холдингова компания, която се контролира от френските и английски клонове на семейство Ротшилд), е сключила много необичаен договор с италианския дизайнер Pierpaolo Lazzarini.

Необичаен, тъй като Лазарини е разработил проектът Wayaland. Това са плаващи жилища във формата на пирамиди, които се снабдяват с енергия от слънчеви колектори.

Лазарини през последно време се е опитвал да събере средства за реализация на своя проект. И сега Rothschild & Co му предоставят тази възможност, поръчвайки за себе си строителството на цял плаващ град.

Wayaland ще се състои от група пирамидални плаващи сгради, наречени Waya, които са вдъхновени от архитектурните паметници на маите и японските строители.

Те ще са с различни размери и предназначение. Някои ще функционират като жилища, други могат да бъдат използвани като оранжерии, градини, кинотеатри и т.н. Най-голямата пирамида ще бъде висока 30 метра. Ще бъдат построени от стъкловлакна и стомана и монтирани на големи плаващи платформи. Ще имат мотори и неголеми пристани за лодки и други плавателни средства.

Електричеството ще се набавя от слънчеви панели и водни турбини. Най-малкият модул Waya ще струва 350 хиляди евро или над 422 долара.

Стойността на целия проект е над 600 милиона щатски долара. Броят на модулите засега не е известен. Както и къде ще бъде построен плаващият град – това се пази в тайна. Но още от сега го наричат плаващия град на Ротшилдите. И най-важното – ще се строи спешно.

От където и възниква логичният въпрос: Защо този известен клан е решил да си строи плаващ град? Какво знаят те, което ние не знаем?

Източник: cont


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *