29/03/2024

Уфолози: Извънземни са отвлекли пътническия Боинг на Malaysia Airlines (видео)

Извънземни са отвлекли пътниците на изчезналия без следа през 2014 г. самолет на Malaysia Airlines, твърдят уфолози.Тази катастрофа бе наречена „най-голямата мистерия в историята на авиацията“.

Като доказателство за версията си те посочват разказа на един от очевидците на трагично събитие, който успял да оживее след атаката на НЛО.

Той разказва, че през нощта заспал в креслото на самолет. Но събуждайки се, открил около себе си четири тайнствени същества. Той казва, че двама от тях се отличавали с високия си ръст – над два метра, при това техните ръце и крака били необичайно слаби. В същото време главите им били непропорционално големи. Освен това кожата на съществата имала ярко син цвят.

Другите две същества били неголеми, цветът на кожата им бил светлосив. Главите им също били големи, а ръцете тънки с тънички пръсти, но с достатъчно яки китки. Според разказвача, той е бил обкръжен от слугите на по-големите същества.

Този очевидец смята, че извънземните могат да транспортират всички пътници в друго измерение, в което времето тече по друг начин, не както на Земята. Мъжът обяснява, че се събудил едва на другия ден по обяд.

Свидетелят уточнява, че неговите пръсти били излекувани от проявено по-рано заболяване. Той смята, че извънземните могат да излекуват всички пътници на самолета от недъзи с помощта на своите уникални технологии.

Уфолозите отбелязват, че към настоящия момент специалистите и учените така и не са намерили обяснение за изчезването на Боинга на Malaysia Airlines. Нещо повече: те смята, че много от фактите на този трагичен инцидент са били старателно скрити.

Не като доказателство, а като любопитна подробност към казаното до тук, може да се добави и следното: ясновидката от Пазарджик Гина Демирова още през 2014 г., когато изчезва малайзийският пътнически самолет твърди, че пасажерите му са отвлечени от извънземни. Взели са бременните жени.

Който се интересува – може да намери подробности за нейното ясновидство в мрежата.

Източник: earth-chronicles


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *