30/03/2023

НАСА с нов шеф. Дали старият не си отиде, защото открито говореше за извънземно нашествие? (видео)

Човек, който не е помирисвал Космоса, е новият шеф на НАСА, за разлика от предишния – астронавтът Чарлз Болдън.

Уфолозите конспиролози веднага заподозряха, че е възможно Болдън да се е разделил с поста си, защото открито говореше: „На Марс е имало живот, има и сега!“ – вижте подробности и портрета му ТУК. Нещо повече – той излезе в 6-месечен отпуск по болест след като заяви, че през 2025 г. ще има извънземно нашествие на Земята! (вижте видеото)

Не е тайна, че освен присъщият за човека откривателски дух, надпреварата в Космоса сега се ускорява, движена от това кой ще изпревари да колонизира и експлоатира извънземни обекти. Това е една от вероятните причини обществеността да не знае цялата истина за това какви ги върши човечеството в Космоса.

Новият директор на НАСА Джим Брайдънстайн получи поздравления от Космоса, предаде Асойшитед прес. Непосредствено след като положи клетва пред вицепрезидента Майк Пенс в централата на НАСА във Вашингтон, 42-годишният Брайдънстайн прие обаждане от тримата американски астронавти на Международната космическа станция (МКС) и техните „сърдечни поздравления“, съобщава БНТ.

„Америка се гордее с това, което правите, момчета“, с тези думи новият директор на НАСА се обърна към астронавтите. Брайдънстайн обеща да даде най-доброто от себе си за постигането на нови космически висини в името на човечеството.

Майк Пенс на свой ред отбеляза, че под ръководството на новия шеф НАСА ще работи за изпращането на астронавти на Луната, а след това и на Марс.

Джим Брайдънстайн, конгресмен от Оклахома и бивш пилот от военноморския флот на САЩ, е 13-ия директор на НАСА. Брайдънстайн беше номиниран от президента Доналд Тръмп преди седем месеца.

До встъпването му в длъжност директорският пост в НАСА временно заемаше Робърт Лайтфут, който през март оповести оттеглянето си от американското космическо управление. По времето на Барак Обама директор на НАСА беше Чарлз Болдън, припомня агенцията.

Снимката на новия шеф на НАСА е на БТА


https://youtu.be/WWzqFKF5CIA

(Visited 729 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *