18/08/2022

Видео доказателство за катастрофа на гигантски извънземен кораб (видео)

Видео доказателство за това, че извънземните съществуват и вероятно сега живеят между хората се появи в Youtube в канала Secureteam10.

Уфолози откриха подозрителен обект на Антарктида, като използваха Google Earth.

С помощта на заснемане от спътник специалистите успели да увеличат мащаба на находката си, след което да разгледат върху заснежения склон гигантски следи от вероятно принудително спиране на НЛО (неидентифициран летящ обект).

Конвенционални учени обаче опонират, че на видеото не е нищо друго, освен свлачище от планина, а не някакво екстремно приземяване на НЛО.

Според ловците на извънземни обаче видеото доказва, че огромен космически кораб е претърпял катастрофа в отдалечената Антарктида.

Нека си припомним какво преживя и какви чудовищни загуби претърпяха хиляди военни под командването на адмирал Бърд покрай и над Антарктита преди няколко десетилетия – НЛО стрелят по смелчаците –  вижте подробности ТУК.

А също и как достъпът до огромни части от Ледения континент е абсолютно забранен в момента за 35 години напред – вижте подробности ТУК. Както и за странния от гледна точка на обикновените хора интерес на диктатора Хитлер към Антарктида.

По материали от чуждестранни медии


https://youtu.be/nbzr13UeAZA

(Visited 2 281 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *