Учени: Чрез генно инженерство хората в бъдеще ще са много по-красиви от днес

Пълно генетично редактиране или моделиране, с помощта на което ще бъдат победени много болести, както и старостта, ще усвоят хората в бъдеще.

Освен това изменението на генома ще се използва и за оформяне на външността на хората, пише ToDay News Ufa и стига до извода, че в бъдеще хората ще бъдат необикновено красиви.

Както е известно красотата е по-скоро система от възгледи, а не параметри, които се поддават на точно измерване. Така че средностатистическият човек от първата половина на XXI генно модифицирани в бъдеще би могъл да бъде и доста плашещ.

Освен генното инженерство върху външността на бъдещите хора ще влияят също така смесването на расите, което сега се извършва доста активно. Този фактор обаче е доста полезен, коментират учените.

(Visited 251 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Учени: Чрез генно инженерство хората в бъдеще ще са много по-красиви от днес

  1. Тия „учени“на които всяка медия се подпира не са никакви такива. Истинския учен е пред хората,обсъжда,доказва…И какви са тия учени, които съсипват природата, а след това се налага да се поправя чрез нашия труд, както всъщност и храната на човека подмениха с изкувствени вещества. Дали пък тези с днешните магазинчета с чиста и без ГМО примеси храна не раззвалиха старата система? :) Врътката е за недоразвити индивиди. Истината е всеки да се погрижи сам за прехраната си, ако естествено иска да отгледа здраво поколение. Който си няма къща с двор да си купи, като продаде панелката, защото панелките на по 50 и повече години са ковчезите, на половината население на тази земя. Едно земетресение от 5-6 степен и лудницата е готова. Тогава мнозина ще питат къде акат гладните.

  2. Напълно съм съгласен със статията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>