20/04/2024

Арабските емирства се стягат да основат огромна колония на планетата Марс

Само дето още война за нови територии в Космоса не е обявена: Обединените Арабски Емирства възнамеряват да основат огромна колония на планетата Марс и като за начало и тренировки на сухо ще построят огромен симулатор на Червената планета тук, на Земята.

Нека не забравяме, че апетити към Марс са афиширали разбира се САЩ и Русия, но освен тях също така Китай и Индия. И всички те се правят, че Луната е по-далече от Марс и сякаш не я виждат, след като очевидно Някой им скръцна със зъби и им каза, че навлизат в чужди владения.

Към настоящия момент ОАЕ са една от най-бързо развиващите се страни в света. Нейното правителство постоянно разработва иновационни проекти, които ни поразяват или с екзотиката си, или с техническите си постижения. Смайващи са огромните небостъргачи, както и изкуствените острови, покритият ски комплекс.

Сега емиратите планират да построят на Земята цял град, в който условията за живот ще бъдат същите като на Марс като подготовка за завладяването ако не на цялата, то поне на парче от Червената планета.

По материали от чуждестранни медии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *