19/03/2024

Нелогични артефакти, някои на половин милион години, доказват посещения на извънземни в древността (снимки, видео)

1 а2345678Удивителни древни артефакти принудиха някои учени да приемат и признаят истината за посещението на планетата ни от извънземни в древни времена.

По време на проучване на индонезийски пещери през 90-е години ученият Кастильо открил необичайно струпване на камъни, сред които имало един аналог, сътворен от човешки ръце. Повърхността му била покрита със загадъчни символи, изобразяващи светило заедно със звезди и указатели за космическите направления. След изучаването на находката бил направен извод, че тя напомня на съвременна небесна карта.

Предметът бил изработен в дълбока древност. Той показва чужда галактика с планети, разположени различно от Слънчевата система. Освен това около електрически прибори той показва свойства на магнит.

Но кой е могъл да създаде такова чудо на Земята, имайки такива сериозни познания по астрономия? Това са могли да бъдат само същества, идващи от Космоса, които са оставили своите следи в историята на хората.

Разкопки на територията на древна Месопотамия поднесоха изненада на археолозите във вид на скулптури, направени хиляди години преди възникването на шумерската цивилизация. Те всички показват черти на рептилоиди от различни полове, в различни пози. Удължените глави със змийски очи, напомнят на гущери.

Никой не знае кой е живял на това място преди появата на човека, на който е дадено това културно наследство. Засега има версия за хибридни същества, живели редом до древните народи, които са запазили традициите на извънземните раси и са ги увековечили върху камък.

В много легенди на различни народи се говори за небесни богове, които са предали своите знания на хората. Анунаките се долетели на своите необикновени кораби и тези събития били запечатани в много изключителни произведения на изкуството.

Има гравюри на космодруми в джунглите заедно с чертежи на вимани (летящи чинии) и фигури на самите извънземни гости.

Епосът Махабхарата подробно описва легендарна битка, при която героите се били с боговете в небесата. Тогава владетелят, погребан в гробницата Пакал, успешно изпълнявал сложни пируети на апаратите на хуманоидите, след което тези събития бели отпечатани на неговото надгробие.

През 60-е години съпружеска двойка посетила Папуа Нова Гвинея, били почетни гости на пигмеите. В чест на това събитие старейшините решили да поднесат на европейците загадъчни артефакти, предадени от предците им.

Бюст на извънземен с издължена глава и огромни очи бил допълнен с кораб, напомнящ на птица. Всички предмети били направени от камък, но местните племена не познавали технология, позволяваща им създаването на такива изображения.

Възможно е да са донесени тук от пътешественици във времето или пък оставени за спомен на владетелите за оказаното им гостоприемство. Учените дори не се опитват да спорят за тези артефакти, тъй като отговорите се крият много назад във вековете.

Когато туристите попадат в музея в Кайро, веднга на очи им се набива огромна пластина с лопатки, създадена преди 5000 години. Не е известно какви са функциите на това необичайно устройство, но много изследователи смятат дискът Сабу за дело на високи технологии, които тогава в Египет просто не са съществували. Той е направен от здрав камък и в същото време се отличава с необичайна тънкост.

Възможно е това да е част от машина, осветявала пирамидите или останала от кораби на извънземни, обучавали хората на конструиране и строителство. Учените и досега търсят отговор на въпроса как този предмет се е оказал в гробницата на фараона Аджиб.

В Калифорния собственик на магазин по време на разходка из планината Косо се натъкнал на необичаен предмет, който всъщност е древен механизъм. Приличал на свещ за запалване на автомобил. Анализът с помощта на рентген показал, че в него има медни пръстени със стоманена пружини и магнитна връзка с неизвестен прах.

Оказало се, че тази вкаменелост е лежала в земята 500 000 години. Така че може да е останала и след ремонт на НЛО. Това изцяло развенчава теорията, че човекът е единствената разумна цивилизация във Вселената.

Индийски учени открили подземни пещери в щата Чхаттисгарх, където имало уникални скални рисунки. Тяхната възраст е 10 000 г., но в сюжетите са показани същества в скафандри с необичайни предмети в ръце. А по-нататък може да се види НЛО, кацнало на Земята. Художниците са запечатали събитие, когато те са пристигнали тук, за да вземат със себе си хора.

После жертвите на извънземните гости никой повече не видял, а гореописаните неща се оказали енергийни камшици, с помощта на които може да се покори съпротивляващата се жертва.

Властите на страната никак не се усъмнили в реалността на инцидента и решили да привлекат за изследване на пещерите учени от НАСА.

Снимките са подредени по реда на описанието на артефактите в текста

По материали от чуждестранни медии


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *