29/03/2024

Какво печелим, ако всеки ден с прости техники се пречистваме енергийно

Мием зъбите всеки ден, но не и енергийното си тяло. А енергийното пречистване е мощен начин да се отървем от много на пръв поглед неразрешими проблеми.Това е метод, който помага за отстраняване на физически, емоционални и умствени блокажи.

Този много прост комплекс ще ви помогне да се отървете от негативизма и да се заредите с отлично настроение за дълго време.

• Първото нещо, което трябва да направи човек след ставане от леглото е да се обърне с лице на изток и с бавни глътки да изпие чаша чиста вода, като следи през това време мислите му да са изключително добри, можете да си мислите за здраве, за щастие, за приятни хора. Това ви гарантира позитивно зареждане за целия ден.

• Излизайки от дома си е важно да следите с кой крак прекрачвате прага. За да върви всичко добре, трябва да стъпите извън дома си първо с десния крак. Без значение дали сте левичар или десничар. При човек, който излиза с левия крак, на 20 метра зад него се простира мъглява, мръсна следа от негативна енергия.

• На сутринта след като се събудите добре и не много силно 10-15 пъти стиснете юмрук – това стимулира дейността на сърцето.

• Ако усещате, че се разболявате, с лявата ръка притиснете слънчевия сплит така, че 4-те пръста да са насочени надолу, а палецът – нагоре, дясната ръка изпънете напред с отворена нагоре длан, през нея ще излезе отрицателната енергия.

Дишането трябва да бъде дълбоко и се опитвайте да си представяте как лошата енергия напуска тялото ви. Желателно е този комплекс да се направи в рамките на 15 минути, като при това се опитвате да дочакате положителни усещания.

• Енергийното зареждане ще е още по-ефективно сутрин, ако се се обърнете на изток и 10 пъти изобразите с ръка знака на безкрайността – хоризонтална осмица. Вечер преди лягане трябва да направите същото, но с лице на запад.

Организмът се изчиства от негативната енергия с вода, заредена със звезди. Тази вода е много лесно да се приготви. За да направите това, отворете бутилка с негазирана минерална вода и я оставете под звездите за една седмицата.

Ако небето е покрито с облаци, вместо звезди може да се използват предварително измити борови иглички, които трябва да бъдат потопени във водата.

Пийте тази вода два пъти на ден – половин чаша сутрин, гледайки на изток, и половин вечер, гледайки на запад. Ще започнете физически да усещате как с всяка порция вода се увеличава вашата енергия. Това е вълшебна профилактика на повечето болести.

По материали от чуждестранни менидии, снимка – интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *