19/03/2024

Бивш инженер от военно-въздушните сили на САЩ: В Охайо има подземен затвор за извънземни (видео)

Инженерът от военновъздушните сили на САЩ Реймънд Шимански (Raymond Szymanski), напуснал армията след 39-годишна служба, написа книгата „50 нюанса на сивите”.

В нея той разказва за секретен затвор за извънземни, който уж бил разположен в подземни тунели на авиобазата Райт Патерсън в щата Охайо, пише изданието The Sun.

Шимански твърди, че той научил тази удивителна тайна в първата седмица на своят служба от наставника си, който нарича Ел. Та този наставник разказал, че след катастрофа на летяща чиния в щата Ню Мексико, станала известна по света като Розуелския инцидент, извънземният апарат и неговият екипаж били доставени именно в тази база.

През следващите десетилетия Шимански неведнъж е участвал в разговори, потвърждаващи думите на Ел.
„И нито веднъж никой не каза: „Ти си чалнат, при нас няма никакви извънземни!”. Мнозина се подхилкваха, но никой не опровергаваше”, подчертава авторът на книгата.

Шимански коректно добавя, че той лично никога не е виждал нито подземията, нито извънземни, но пък няколко пъти е срещал в авиобазата персони, приличащи на героите от филма „Мъже в черно”. Били облечени в тъмни костюми и шапки дори в горещите летни дни. Според него това били сътрудници на правителствени спец служби, занимаващи се с прикриване на следи и улики.

Уфолозите наричат сивите една от извънземните раси. Описват ги като човекоподобни същества без видими полови белези, с гладка сива кожа, непропорционално големи на телата им глави и големи черни очи. Сведенията за характера и произходът им са разнопосочни.

Най-известният НЛО инцидент в света – взрив на летящ обект край градчето Розуел в щата Ню Мексико, САЩ, се случва през юни 1947 г. Според официалното обяснение на властите това е била метеорологична сонда. Конспиролозите обаче смятат, че става дума за катастрофа на НЛО.

През 1995 г. беше обнародвано видеото „Аутопсия на извънземен”, уж заснета в секретна база. Специалисти изясниха, че записът е направен на апаратура от 60-те години на миналия век. А патоанатомите откриха много нарушения в действията на хората, заснети в кадрите. Но продуцентът Рей Сантили, публикувал видеото, твърди, че това не е фалшификация, а възстановка на оригинална лента, похабена от горещината и влагата.

Бел. ред.: А руският премиер Дмитрий Медведев без да му трепне окото заявява, че извънземните са отдавна сред нас. И че филмът „Мъже в черно“ е документално хроникален –  чуйте и вижте клипа ТУК.

Нямате ли чувството, че напоследък масирано ни подгряват за някакви разтърсващи събития, като никак, ама никак не е ясно какви ще са последиците за човечеството от тях?…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *