20/01/2022

НОВ БЕЗСРАМЕН ГРАБЕЖ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ. УПРАВНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ РАБОТЛИВИТЕ

Много хора, работили и плащали данъци и социални вноски цял живот, ще се изравнят по пенсии с вечни безделници и цигани. Народе, недей се връзва и недей спа!

ДАЛАВЕРКО, ПЕРКО И ПОСЕРКО ВЛИЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ДА ПРОДАВАТ КАЗАРМИ, ДА ТОЧАТ ЕВРОФОНДОВЕ И БЮДЖЕТ, ДА ПЕЧЕЛЯТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ!

САМО СРЕЩУ ЕДНО ГОЛО АБСУРДНО ОБЕЩАНИЕ ДА ВДИГНАТ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ С 86%, НА 300 ЛЕВА!

НЯМА ДА Я ВДИГНАТ!

САМО НА 200 ЛЕВА, УВЕЛИЧЕНИЕТО Е С 24%, ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО.

МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ОТ 200 ЛЕВА, БЕЗ ПРОПОРЦИОНАЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПЕНСИИ, Е ГРАБЕЖ, БРУТАЛЕН ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ, В ПОЛЗА НА ЦИГАНИТЕ И ЛУЗЕРИТЕ. ТЕЗИ ПАРИ СА НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ!

АКО МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ, САМО ТЯ, АДМИНИСТРАТИВНО СЕ УВЕЛИЧИ С 24%, ОТ 161 ЛВ. НА 200 ЛВ., БЕЗ СЪС СЪЩИЯ ПРОЦЕНТ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ВСИЧКИ ПЕНСИИ НАД 161 ЛЕВА, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ МИЛИОНИ ХОРА, ЦЯЛ ЖИВОТ РАБОТИЛИ И ПЛАЩАЛИ ОСИГУРОВКИ, ЩЕ БЪДАТ ОЩЕТЕНИ ЗА СМЕТКА НА НИКОГА НЕ РАБОТИЛИ И НЕОСИГУРЕНИ ЦИГАНИ, МЪРЗЕЛИВЦИ, ТАРИКАТИ И АЛКОХОЛИЦИ.

Много хора, работили и плащали цял живот, ще се изравнят по доходи с вечни безделници и цигани.

Ако, например, един човек, след като е работил цял живот, получава 201 лв. пенсия, той ще получава за цял живот положения си труд САМО 1 ЛЕВ, а циганката, която никога не е работила, не се е осигурявала, не е плащала данъци, такси, не е плащала нищо, ще получава и тя толкова пари – 200 лв.

Трябва да си луд, да плащаш 40 години социални осигуровки, за пенсия от 1 лев! Можеш да си ги спестиш, и пак ще получаваш пенсия 200 лв.

Справедливо е работилият и осигурявалият се пенсионер да получава и той увеличена с 24% (това прави увеличение с 48,40 лв.) пенсия, като при циганката, в размер вече на 248,40 лв.

В този контекст трябва да отпадне и таванът на пенсиите. Да не говорим, че за определени персони, почти всички от БКП/БСП, ДПС и ДС (агент Гоце, агент Николай, съдии, прокурори, президенти, „учените“ от комунистическата БАН и др.) този таван няма действие, а уж всички сме равни според Конституцията.

Значи, пенсионерите с 500 лв. пенсия трябва да получават 621 лв., пенсионерите с максимална пенсия (незаконен таван от 910 лв.), те са 2% от всички пенсионери, трябва да получават вече 1232,22 лв.

Обратното е очевидна социална несправедливост и дискриминация на трудолюбивите за сметка на ленивите.

Парите ще бъдат откраднати от всички данъкоплатци.

Мисля, че този пладнешки грабеж от пенсионния фонд и от бюджета на България няма да издържи в никой български и европейски съд.

Народе, недей се връзва и недей спа!

Допълнение от www.snaiper-bg.net: Управниците на България през последните почти 30 години , а и десетилетия по-рано, непрекъснато с действията си внушават, че справедливостта е благо само за шепа ИЗБРАНИ. Останалите? Те просто са длъжни да бъдат щастливи, колкото повече ги стрижат и мачкат.

С това несправедливо решение за пенсиите безсрамните ни и наглите ни управници, казват косвено и пряко с действията си: да си неграмотен и прост си е изгодна сделка. Не ни трябват умни хора, може да ни вземат кокала.

Ето защо най-прецаканите сега са възрастните вишисти. Онези, истинските, не сегашните с купените  дипломи. Учили са по 4-5 и повече години след средното образование, а като дойде време да се пенсионират, държавата ги принуждава да си купуват „недостигащия“ им стаж.

Със сигурност някой печен икономист може да изчисли колко милиона от едно справедливо и всеобщо повишение на пенсиите ще се върнат в хазната. Ограбваните възрастни се лишават от толкова много и елементарни неща, че само за това, че ще си купуват по-често от сега кисело мляко, в хазната се влизат повече приходи от данъци.

Иначе казано: Държавниците ни отсякоха: Били сте тъпи балъци, затова сте учили повече, внасяли сте десетилетия данъци. Кой ви е крив, че не сте си клатили краката?

Това е просто удивително! За такива неща другаде биха ги смлели от бой с тояги на голо.

А  е било време, когато цели градове и държави са се присъединявали доброволно към България заради СПРАВЕДЛИВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА. Това го пишат с възхищение чужди древни хроникьори….

Акад. Петър Иванов, Демографски център към БАНИ

Снимката е от интернет на БГНЕС

(Visited 701 times, 1 visits today)

One thought on “НОВ БЕЗСРАМЕН ГРАБЕЖ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ. УПРАВНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ РАБОТЛИВИТЕ

  1. С уважение към Акад. Петър Иванов, но той недовижда. Много хора с пенсии под 200 лв. са били дълго време неудобни на предишната и сегашна власт – може би защото не са слушкали и докладвали, защото не са изпълнявали неписани заповеди …
    Познавам прекрасен юрист, който се пропи, защото не обвиняваше посочени лица, а търсеше истината, познавам бивши адвокати, които станаха клошари защото не изпълняват нареждания противоречащи на принципите на истината, познавам жени – чудесни специалисти изгонени от работа и останали без работа, защото не си събуват гащите по искане на шефа … познавам момичета – провалени студентки, защото отказаха да правят секс с влиятелни университетски преподаватели (единият от тях слава Богу освободи Земята от присъствието си) … да продължавам ли …
    Просто не сте в час скъпи господине, гледате през аберация и такива като Вас са опасни за БЪЛГАРИТЕ! Защо не ни кажете как така стана, че разни секс – състезателки напълниха държавните служби? Или не Ви изнася!
    Научете едно: всеки човек е достоен за уважение, всеки има право на живот … стига да няма злоупотреби, да няма измами и манипулации. НО на Вас май Ви е КЪСНО да се научите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *