20/04/2024

Николай Марков: Шепа хора чрез престъпления паразитират върху гърба на всички останали

Българинът, като европеец, не мрази чуждите. Той дълбоко мрази ближните си.

В себеподобните вижда всичко онова, което го отвращава. Учените твърдят, че всеки човек вижда само онова, което подсъзнателно иска да види! Никога по време на мир ние не сме били единни и сплотени. Никой не е успял да формулира онзи обществен договор в който всеки от нас да намери своят интерес. Така си живеем – от война катастрофа, до следващата такава.

В този ред на нашия живот се излюпват политически гниди, които умело експлоатират омразата, разединението, бедността, етническите различия, страхове и прочее човешки недъзи.
……………………………………………………………………..
На върха на държавата изплува шлаката на цялото общество!
……………………………………………………………………..
Наясно съм, че в такава една среда всеки може да бъде подпечатан като всякакъв. На пръв поглед хаос, който в своето съдържание представлява строен престъпен ред в който шепа хора паразитират, чрез престъпленията си, върху гърба на всички останали. Не виждам друг разумен изход освен да насочим вниманието си към тях и подобните им.
……………………………………………………………………..
Тези лица имат спешна нужда от „особен вид внимание“!
……………………………………………………………………..

Не взиране в празни от съдържание партии, идеологии, ценности, гонене на вещици и всякаква друга форма на безделие. Колкото по-бързо стигнем до конкретен разговор, толкова с по-малко жертви ще платим и този кръвен данък…

Автор: Николай Марков (на снимката – интернет)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *