19/04/2024

Защо Пентагонът засекретява данните за смайващата Бяла пирамида в Китай? (видео) – 2-ра част

Най-голямо струпване на пирамиди в Китай се наблюдава в сравнително пустинен район, на който се извършват селскостопански дейности. Няколко са близо до населени места. На около километър и половина от град Tsiyanyan има пирамида, но тя е с височина само 70 метра.

Тези археологически обекти в Китай сега са в лошо състояние и повредени. Местното население не е осъзнавало ценността на тези съоръжения и ги е използвало за различни цели при обработката на нивите и във фермите си.

Едва през 2000 година правителството на Китай официално потвърди за съществуването на своята територия на повече от 400 пирамиди. Най-голямата сред тях е „Великата бяла“. Някои от тези съоръжения, които са с малка височина се считат за погребални. Много учени предполагат, че пирамидите в Китай са построени, за да служат за енергийни проводници.

Китайските археолози считат, че „Великата бяла“ пирамида е издигната като гробница за най-могъщия император от династията Цин. При строежа й повече от 700 000 човека са загинали, а техните тела са били вградени под моготонни слоеве земя. Най-удивителното при проучванията се оказало това, че кости на различни хора били разпръснати така, сякаш са взривени на малки части.

В процеса на проучванията си специалистите предложили нова версия, според която слугите на императора не са строили пирамидата, а само са искали да пробият тунел в нея. Именно това отваряне на постройката е причинило смъртта им. Силен взрив, който станал около 200 години преди новата ера им е отнесъл живота. Според тях входът е бил миниран с високо технологичен механизъм, заложен от развита древна цивилизация. Възможно е да не са искали някой страничен човек да влезе вътре.

Китайските пирамиди – земни предаватели

Изследователят на пирамиди от САЩ Винс Тед е уверен, че тези находки в Китай имат връзка с египетските, латиноамериканските и построените на Марс пирамиди. Всяка група такива обекти усилва светлинните, магнитните и прочие вълни. Освен това благодарение на такива постройки съществуващите цивилизации, намирайки се на Земята, са могли да поддържат комуникация с други планети. Възможно е това да е служило и за връзка между различни космически измерения.

Неотдавна учените откриха магнитно поле с голяма мощност в района на китайско село в долината „Черния бамбук“, около възвисяваща се пирамида. Често на тази територия катастрофират самолети, изчезват хора и животни, а стрелката на компаса се „побърква“. Преди да достигне долината човек започва да изпитва страх, губи ориентация и може да се раздели с всичките си спомени. Специалистите са уверени, че това се дължи на въздействието на пирамидите, които поставят невидими бариери, за да се пазят от външни хора.

Нови пирамиди в Ухан и нови загадки

В началото на 60-те години по време на силно земетресение в Китай, което променило релефа около град Ухан, се появили три пирамиди. Планински скали се свлекли и сред тях се показали три конусообразни съоръжения. Според експертизите на специалистите тези пирамиди били на възраст около 45 хиляди години.

Китайски учени проникнали в тях през странни лабиринти. Всички лабиринти водели в огромна зала, сводът на който бил изписан със загадъчни рисунки. На едни от тях били изобразени хора, ловуващи зверове, които никак не приличали на китайци. На други били изобразени същества в съвременни дрехи и кръгли летателни апарати.

Рисунките истински поразили учените тъй като те потвърждавали познанията на древните цивилизации за космическите пътешествия. Освен това на свода били нарисувани десет планети в Слънчевата система в тази последователност, в която са сега.

Но има нещо различно и много интересно – Земята и Марс на рисунката са обединени в пръстен.

Според версията на учените в древността е съществувала тясна връзка между тези две планети. Съществува също така хипотеза, че китайските пирамиди са построени по схемата на сложна рисунка в пирамидите, която изисква дешифровка от астрономи. На картата на звездното небе тези земни съоръжения образуват съзвездието Лебед от китайската митология. То е символ на безсмъртието.

Странни и загадъчни произшествия, както и удивителни легенди покриват в мъгла китайските пирамиди, които и досега си остават засекретени от китайските власти.

Ако се разгадае тяхното предназначение има вероятност човечеството да се издигне на ново равнище в своето развитие – да придобие уникални възможности на организма, да промени мисленето си и да открие тайните на вечния живот.

Засега пирамидите в Китай си остават недостъпни и продължават да крият тайните си.

Вижте тук и 1-ва част на този текст

По материали от чуждестранния печат


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *