29/03/2024

Какви удивителни тайни крият чрез лъжите за кацането на Луната (видео)

На 19 март 2011 г. се случи събитие, което астрономите наричат Суперлуние. Луната тогава се приближи до Земята на максимално близко разстояние. Няколко дни преди това светът беше потресен от чудовищната катастрофа, сполетяла Япония: След  страшно по силата си земетресение и унищожително цунами, дойде и катастрофата на АЕЦ „Фукушима“.

Изследователи направиха сензационно изявление: коя да е голяма природна или техногенна катастрофа на Земята са резултат от приближаването на Луната до нашата планета. Предини приближавания на Луната до нас също са били свързани с разрушителни трагедии.

По време на празнуването на Рождество от католиците през 1974 г. циклонът „Трейси“ опустоши австралийския град Дарвин. На небето в този момент висяла огромна Луна.
Най-крупното стихийно бедствие се случи през 2005 г. Пак при поредно сближаване на Луната и Земята. Тогава стана чудовищно земетресение в Пакистан. При същите обстоятелства Индонезия беше смазана от гигантско цунами, когато загинаха там и в околните страни над 250 хиляди човека.

Макар и най-близък наш космически съсед Луната и досега не е изучена. Стенограма със записи на разговорите между Земята и Луната при стъпването на първия човешки крак на спътника – Нийл Армстронг, са били засекретени в продължение на 50 години.

Земята: „Какво по дяволите става при вас?“

„Тук има други космически кораби. Те стоят в една линия“, отговорил Армстронг.

Може би това обяснява защо един и същ участък от Луната винаги е прикрит на снимките.

За първи път след много години интервю дава египтологът Фарук Елбаз, който към настоящия момент е ръководител на Център за дистанционно космическо сондиране в Бостънския университет. Този човек с неговата някак несвързана с космическите програми специалност е избрал мястото за прилуняването на Армстронг и Олдрин и е участвал в управлението на кацането на американските астронавти на Луната.

e-lФарук Елбаз

Това случайно ли е – такъв един вид съвсем страничен човек да има такава ключова роля в това вълнуващо събитие? Уфолозите смятат, че те са знаели предварително за някакви артефакти – вероятно изглеждащи като древноегипетски, и затова са насочени към него – да вземат образци.

„Летящ обект сякаш преследваше астронавтите“, казва египтологът.

Уфолози коментират, че на пръв поглед е направо нелогично египтолог да избере мястото за кацане на първия екипаж на „Аполо 11“. Нещо повече,  те смятат че американците сами са пуснали слуха, че кацане на Луната не е имало, и че това, което видял светът, е фалшификация. Това им позволява лесно да скрият от народа си и човечеството километри ленти със записи от това кацане.

Изследователи коментират, че Армстронг и Олдирн освен цяла армада чуждоземни космически кораби, са видели някакви малки оранжеви стъклени пирамиди. Освен това са намерили такива артефакти – също скрити от света, които са отредили толкова ключова роля на египтолог при избора на мястото за прилуняване на земните хора.

На Луната нещо непрекъснато се случва – хора и с обикновена апаратура неведнъж са засичали някаква активност. Специалисти смятат, че базите на извънземните са на обратната страна на Луната, която винаги е невидима за земните жители.

Още през 1962 г. в специализирано астрономическо списание един от водещите специалисти на НАСА – Гордън Макдоналд пише, че фактически Луната е етажна.

Сега вече мнозина са на мнение, че Луната не е естествен, а изкуствен спътник на Земята. Американските астронавти са се срещнали там с високо развита извънземна цивилизация. И Армстронг и Олдрин са видели не само чуждоземни кораби, но и „хора“. Дали са ни да разберем, че нямаме работа там и с това се обяснява как сега космическите нации стягат експедиции за далечния Марс, но не и до близката Луна.

https://youtu.be/7dE9C537GQQ
https://youtu.be/7dE9C537GQQ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *