18/04/2024

Траките са черпили духовни и астрономически познания директно от атлантите (видео)

За всички, които са осъзнали, че историята, която официално сме изучавали, е манипулация и издевателство над истината от най-долнопробен тип, със сигурност знаят кой е професор Дамян Попхристов (на снимката).

Заслужава си един нов прочит и ново надникване назад във времето, защото без съмнение и историята на всички народи, и Светото писание – Библията,  са пропити от идеологическа пропаганда според нуждите на владетелите от конкретния исторически период. Това за Библията съвсем не означава, че учението на Христос е маловажно и изопачено – напротив, неговото послание за любов, е способно да спаси света.

Изцяло в официалната пропагандна история се игнорира стремежът към духовно усъвършенстване на човека, потребността му да чувства връзката между Долу и Горе. А всъщност това е, което е движило цивилизацията напред.  Официалната история е само войни и за битки, за завоевания – което значи кръвопролития и плячкосване на чуждото. И ни се внушава и втълпява, че това нещо величаво, с което да се гордеем,у не да се срамуваме.

Но човешката история като цяло и тази на траките по-конкретно е наистина удивителна и вдъхновяваща.  Професор Дамян Попхристов смело свързва Траки с Атланти. Как и защо – вижте аргументите му.

Никак не е задължително да се съгласявате с всичко. Но си струва човек да види и други гледни точки. И да не си мисли, че идеологически цензурирана историческа литература го е направила по-ерудиран и по-разбиращ.

Просто не си даваме сметка върху каква Свещена и Духовно Извисена Земя имаме късмета да живеем – ние, българите.

Затова поклон пред новите будители, какъвто е професор Дамян Христов. И най-радостното е, че напоследък той съвсем, съвсем не е сам на това поприще.

www.snaiper-bg.net

https://youtu.be/KaWmlas1AHc
https://youtu.be/KaWmlas1AHc

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *