НЛО се взриви край китайско село (снимки, видео)

k233k-1Жители на китайско село станаха свидетели на странно произшествие. На 12 декември тази година те чули оглушителен гръм в небето, а след това видели неидентифициран обект, който обгърнат от пламъци, летял към планината, встрани от селото.

След това обектът се врязал в земята и избухнал. На мястото на падането се образувал горящ кратер.

На образувалата се на дупка не били открити никакви отломки. Местните жители, в това число и местната администрация разказали, че подобни произшествия станали и в други райони на в югозападната част на същия окръг Фуг.

Според съобщенията на полицията в един от тези райони също било наблюдавано падане на НЛО, което се взривило. На това място били намерени отломки с неизвестно предназначение. Взривът бил толкова силен, че няколко фрагмента от метални кръгове излетели далече от мястото на взрива и се приземили върху покрива на разположена недалече от мястото къща.

Събраните отломки полицията е изпратила на изследване. Съобщава се, че върху отломките били забелязани някакви символи, но на какъв език – не се съобщава.

https://youtu.be/3NzBt1biYGU

(Visited 698 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>