29/03/2024

Честита Нова година! Истина, ненасилие и справедливост нека изпълват дните ни ! (видео)

Днес потегляме на път по още един кръг на времето. Нека бъде не просто поредният – нека бъде незабравимият за всеки един по отделно и за цялото човечество път. Незабравим с духовното извисяване на човека, с живот в хармония по между ни и с природата.

Злото и Доброто сега влязоха в челна битка. Като се обърнем назад в историята обаче имаме безброй доказателства, че победите на злото са временни. Нищо постигнато с насилие не е процъфтяло хилядолетия. Докато учението на Христос, което е Любов, живее хилядолетия и е видяло много умиращи империи и болни амбиции на властващи и главозамаяли се главорези. Както и на крадливи управници.

В България е пълно с добри хора – не вярвайте на новините, че това не е така, защото новинарите се хранят от болката на хората. На планетата е пълно с добри хора – те просто са по-невидими от другите, но съществуват и съвсем не са слабата страна на човешкия род.

Благодарим, че наминавахте и през изминалата година през скромния ни сайт.

ИСТИНАТА, НЕНАСИЛИЕТО И СПРАВЕДЛИВОСТТА ще ни мотивират и водят в работата ни и през Новата 2017 г.

Бъдете здрави! И не вярвайте на това, което ни внушават – че ДОБРОТО си е отишло от живота ни. То е тук! Сега и завинаги!!!

www.snaiper-bg.net

https://youtu.be/6LParyW4v78
https://youtu.be/6LParyW4v78

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *