20/04/2024

Богатият Запад в очите ни казва: Шкарто сте, и без вас можем

Е, на това му се вика европейска „солидарност“ в действие – богата Германия ще връща бежанци, преминали през най-бедната страна в ЕС – България – вижте ТУК.

От югоизток пък една бивша империя (те рано или късно всички стават бивши – виж човешката история), съществувала само около 500 години, има претенции върху хилядолетната земя на българите.

По тази логика да чакаме ли скоро териториални претенции към нас от Италия като наследница на някога могъщия Рим?

Богатите западни държави за пореден път директно в очите ни казват, че сме шкартото на Европа и нямат нищо против да изчезнем от лицето на Земята.

Да си припомним кои са богатите държави, които сега диктуват как да живее останалата част от света – тези, които с войни, убийства, кланета, колониализъм директно робство, стотици години са ограбвали богатствата на чужди народи, някои от които на другия край на света.

Това не е и първия опит за заличаването ни – с активното участие на Русия Великите сили преди малко повече от 100 години са искали България да бъде изтрита от картата като бъде разделена на три части и по едно парче от нея да си вземат Румъния, Сърбия и Гърция (вижте фактите в истинската ни история, а не тази, превъртяна милиони пъти в идеологическата пералня).

А нашите продажни и крадливи управници на такива събития и заплахи имат винаги готов един един и същ радостен отговор:

ДА! ДА! ДА!

Пък ако капнат примерно едни стотина милиона евро – ще е още по-добре. Но и без тях отговорът им пак ще е –

ДА!!!

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *