28/03/2024

Детронирането на злия гений Джордж Сорос започна

Как съюзът на мошениците предаде фамилия Ротшилд и се опита да измами световното правителство.

Джордж Сорос остава без приятели.

С избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ и с гласуването на Брекзит във Великобритания започва да се очертава определен модел. Този модел показва, че вече е в действие свалянето от власт на Джордж Сорос и фондация „Отворено общество” сред останалите лично негови и подчинените на него организации.

Извън конспиративните сайтове, които предлагат подобни истории, като например, че Путин е издал заповед за арест на Сорос, нещо, което не е доказано, истинска информация и доказателства са неща, които е невъзможно да бъдат намерени. Обаче помощната информация и указващите доказателства са в изобилие. Тези доказателства могат най-добре да се осмислят и проследят чрез нарежданията и стратегиите, в които се е включил Сорос и върху които се опитва да окаже влияние.

Те са в контраст и са срещу нарастващата опозиция в лицето на избора на Тръмп и гласуването на Брекзит.

Няма да губя време в прекалено много детайли по повод тези връзки, тъй като интернетът е пълен с надеждни и проверени източници, които лесно могат да се намерят в Гугъл. Ще се фокусираме върху едрите щрихи и очевидните връзки, които очертават по-широкия модел.

Най-очевидното са отворените граници. Джордж Сорос и купищата от негови фондации и организации са участвали в създаването на Ислямска държава и последвалата я бежанска криза, която се разпространи по целия свят. Предполага се дори, че Сорос е участвал във финансирането на набирането на членове на Ислямска държава в самата Америка.

Сега вече открито се говори за това, че фондация „Отворено общество” и групата от дъщерните и организации са предприели действия срещу Израел. Това може да е опит да бъдат прекъснати връзките на Израел със САЩ и страната да попадне в международна изолация. Не става веднага ясно защо Сорос прави това, но ще стане, след като обясним още някои неща.

Ръководеният от Запада преврат, който свали демократично избраното правителство в Украйна, също беше повлиян от Джордж Сорос. Неприязънта на Сорос към Русия и Путин са добре известни, но водещият фактор в случая беше да се попречи на Путин да контролира потоците от природен газ през Украйна към Европа.

Доста интересно е, че след преврата синът на вицепрезидента Джо Байдън инвестира и стана член на управителния съвет на компанията за природен газ в източна Украйна. Фамилия Байдън са представители на американската управленска администрация и обслужват интересите на Сорос. Ето така стават нещата. Управленската администрация използва свои хора, за да навлезе в и да завземе отвътре бизнеса и индустрията на държавата. Малко след това другият син на Байдън почина от тумор в мозъка.

Освен това Украйна беше все повече привличана към Евразийската общност чрез търговски договори с Русия и Китай. Прекратяването на подкрепата на Киев стана инструмент за предотвратяване съюзяването на цяла Европа под мандата на по-големия Евразийски съюз. Гласуването на Брекзит представлява вътрешно британските интереси, обезпечаващи геополитическата стратегия, в случай че трябва да се отдели от Европа и да остане съюзник на Северна Америка.

Сорос също така пряко участва в опита за сваляне на Асад в Сирия. Причините за това са много. Сирия е съюзник на Русия, врагът на Сорос. Асад, освен това е проблем за бизнес интересите както на Сорос, така и на фамилия Клинтън, а също и на мнозина други от управленската администрация.

Газопроводът, който трябваше да свърже Катар с Европа и трябваше да мине през Саудитска Арабия, Сирия и Турция, е главният проблем. В този газопровод бяха инвестирали фамилия Клинтън и други хора. Асад, който е приятел на Русия и Путин, отказа газопроводът да мине през територията на Сирия. Сорос и американската управленска администрация искаха този газопровод да бъде построен, за да предотвратят включването на Европа в по-голямата Евразийска общност. Както става все по-очевидно, Евразийският съюз е важна част от разработването на глобалната рамка на управление.

Важно е също така да се разбере, че Сорос има бизнес отношения със саудитската кралска фамилия. Тези връзки ще стават все по-ясни с напредването на разследването на терористичните атаки от 11.09.2001 г. и разкриването на истината за истинската природа на американската управленска администрация и контролът, който тя упражнява както върху републиканската, така и върху демократическата партия. Засега моето заключение е, че атаките от 11.09 бяха опит за спиране на трансформацията на монетарната система от нейните ранни етапи, чрез използването на едно изфабрикувано събитие, за да бъде излъган глобалния процес на управление. Тази измама сега се провали.

Джордж Сорос беше също така инструмент за манипулиране на западната политика по отношение на Русия и Китай като цяло.

Разполагането на НАТО до границите на Русия се случи едновременно с опитите за преврат в Турция и Украйна, както и войната в Сирия. Сега започват да се появяват доказателства за това, че както Клинтън, така и Сорос са участвали в опита за преврат в Турция. Ердоган започна да сближава страната с Русия, което щеше да се отрази жестоко на интересите на Сорос, включително щеше да заплаши трасето, по което мигрантите принудено идват в Европа.

Що се отнася до Китай, интересите на Ротшилд, и до голяма степен и тези на международното банкерство, бяха добре представени с надигането на азиатската суперсила и нейното включване в международната монетарна система. Китай играе важна роля в отстраняването и заместването на американския долар като международна резервна валута. Специалните права за емитиране (SDR – special drawing right) на Международния валутен фонд бяха подготвени за тази роля с подкрепата на Китай.

Закъснението на Америка в прилагането на квотата на МВФ за 2010 г. и управленските реформи може да бъде разбрано по-добре в светлината на действията на Джордж Сорос, целящи да провалят процеса и да предотвратят пренасочването на еднополярната система, базирана на долара. Другата опция беше да се опита да се контролира развитието на SDR, за да осигури на долара запазването на доминиращото му предимство в рамките на подгрупата.

Друг интересен аспект на това, за което говорим тук, е аферата с изтичане на документи в Панама. Случаят беше такъв, че Сорос стоеше зад това, а целта беше да се извадят наяве връзките на Ротшилд в цялата мрежа на глобалната банкова система с намерението да се осъществи контрол върху цялостния процес на управление. Този опит за заговор срещу фамилия Ротшилд и по-скритите международни банкови сили, които те представляват, пропадна, а последствията могат да бъдат много жестоки.

Както вече беше споменато, гласуването за Брекзит беше първият явен ответен удар срещу Джордж Сорос и неговата американска управленска администрация. Той беше последван от избора на Доналд Тръмп.

Платформата на Тръмп представлява директна атака върху организациите и стратегиите на Джордж Сорос. Едновременно с Брекзит Доналд Тръмп ще предприеме политики за намаляване и спиране на емиграцията от страни, подкрепящи тероризма. Може да се предположи, че това са страни, които са в съюз с Джордж Сорос.

Тръмп, освен това открито заяви, че има желание да си сътрудничи с Русия в унищожаването на Ислямска държава и връщането на стабилността в Близкия изток. По моя преценка това ще включва отстраняване на саудитската управляваща фамилия и установяването на един по-силен Израел.

Анти — израелските действия на Сорос са в директен конфликт с подкрепата, която Тръмп заяви, че ще окаже на Израел. Дори може американското посолство да се премести от Тел Авив в Йерусалим. Какво означава това за проекта „Велик Израел” още не е ясно. Може да се предположи, че всякакви нови преговори между Иран и Америка на Тръмп по въпроса с ядрената сделка ще включват и обсъждане на Израел. Тръмп би могъл да бъде първият американски президент, заедно с Путин, който да донесе мир в Близкия Изток.

Това ще бъде най-голямата загуба за Джордж Сорос.

Тръмп също така ще продължи с алтернативи за НАТО. Русия поиска от Тръмп да изтегли натовските войски от нейните граници. Това вероятно ще се случи, а то кореспондира с обединените военни акции в Сирия и в целия Близък изток.

Представителите на англо-американската управленска администрация в европейските страни започват вече да разбират, че в геополитическия свят започва голяма промяна. Възстановяването на отношенията с Русия ще бъде водещо в действията им, тъй като Евразийската общност продължава да се разраства по размери и обхват. Това представлява още един голям удар върху интересите на Джордж Сорос и неговите другари от американската управленска администрация.

Става все по-ясно, че за Джордж Сорос и тези, които използваха двете американски управляващи партии, не остава място, където да се скрият. Едно от тези места са средствата за масова информация. Алтернативните медии, свързани с по-общите задачи на глобалното управление, ще бъдат едни от печелившите. Знам, че за някои читатели това е трудно за вярване, но с времето ще видите. Империите винаги се разпадат отвътре. Семената на промяната в съществуващата империя са отглеждани години и десетилетия по-рано. Избирането на Доналд Тръмп и базираните на интернет алтернативни медии са резултат от това.

Опитите на Сорос да преобърне изборното решение в САЩ ще пропаднат, както и усилията му да нагласи и манипулира предизборната ситуация. Очевидно е, че съпротивата срещу Сорос и управленската администрация не е само естествен бунт на хората. Зад тази опозиция стои сила и ново понятие за национализъм и именно те ръководят масите. Сорос се опитва да ръководи собствените си маси. Две маси от хора противопоставящи се една на друга означава гражданска война. Но аз не мисля, че това ще се случи. Има сили, които работят за елиминирането на Сорос и неговата мрежа от фондации и организации както вътре в страната, така и извън нея.

Трудно е да се определи дали Сорос разбра, че беше използван като пионка в по-голямата игра. Международните банкерски интереси, на които фамилия Ротшилд са само външното лице, имат огромна власт и влияние по целия свят. Възможно е Джордж да е бил представен с умно изработена премиера, на която неговата покварена човешка природа не е устояла. Развитието на неговите задачи и стратегии беше използвано да оповести в по-широк контекст системата за глобално управление.

Тенденцията и моделът са ясни и там, откъдето аз ги виждам, е трудно да се отрече това. Наблюдавайте събитията в света, които ще докажат това, което е написано тук. Главната война между световните играчи беше предотвратена, но рискът от малки регионални войни остава. Шахматната партия още не е свършила и може и от двете страни да има жертви. Може още от самото начало играта да е била насочена срещу Сорос и американската управленска администрация.

Интересна странична бележка. Някои хора от американското политическо и медийно управление в момента си променят позициите. Това може да има ефект по цялата верига.

Оригиналното заглавие е: „Свалянето от власт на Джордж Сорос започна“

Автор: JC Kollins
Превод: Д. Атанасова/Българска легия за информационна защита

Източник: anonews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *