11/04/2021

Милош Земан: Свидетели сме на организирано нахлуване в Европа

Мигрантското цунами – с това ще остане в историята изтичащата 2015 г. Онези, на които им хрумна да гледат репортажите за това цунами без грам звук, видяха в лицата на 90 на сто от мигрантите не ужас, който ги е прогонил от домовете им.

Видяха едни млади нахъсени мъже, на челата на които сякаш пишеше: „Сега ще ви разкажем играта“. Тоест още нищо не сме видели…

Подобни оценки правят не само обикновените хора, но и все повече държавници. Разбира се без гъзомийниците, каквито са за съжаление нашите.

Чешкият президент Милош Земан определи навлизането на мигранти в Европа от Близкия Изток като „организирана инвазия“, съобщава “Гардиън“. Той призова младите мъже от Сирия и Ирак да останат в страните се и „да грабнат оръжие“ срещу „Ислямска държава“.

„Убеден съм, че сме свидетели на организирано нахлуване, а не на спонтанно движение на бежанци“, казва Земан в коледното си обръщение към чехите.

Той допълни, че състраданието на европейците е „възможно“ по отношение на старите, болните и децата, но боеспособните мигранти трябва да се върнат в родните си страни и да воюват срещу радикалните ислямисти.

„Голямо мнозинство от нелегалните имигранти са млади мъже в добро здраве и ергени. Чудя се защо тези мъже не грабват оръжие, за да воюват за свободата на страните си срещу “Ислямска държава“, коментира Земан (на снимката).

(Visited 524 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *