24/09/2020

Лунният астронавт Едгар Мичъл: Извънземни спасиха Земята от ядрена война (видео)

Бившият американски астронавт Едгар Мичъл, който е шестият човек, стъпил на Луната, заяви, че извънземните са се опитвали да защитят Земята от ядрена война между САЩ и Русия през 1940-те. Според него на първия в света тест на ядрено оръжие на 16 юли 1945 г. в небето над полигона White Sands са наблюдавани множество „чинии“ на извънземни.

Едгар Мичъл (на снимката) и по-рано е правил изявления за извънземните – вижте още по-категорични негови изявления по темата тук. Според Мичъл, сюжетът на холивудския филм „Мъже в черно“  е суровата действителност на живота: извънземните многократно са влизали в контакт с хора и тази междупланетна комуникация продължава най-малко 60 години, но правителството прикрива фактите.

Както отбелязва Mirror, ветеранът на НАСА редовно говори за вярата си в извънземните откакто каца на повърхността на Луната по време на мисията през 1971 г.  Apollo 14.

84-годишният Мичъл отбелязва, че извънземните  много се интересуват  от изпитанията на ядрени оръжия и постоянно следят полигоните. По този начин разумните от други светове се опитват да предотвратят гибелта на Земята заради ядреното противопоставяне между  САЩ и Русия.

„По мое мнение, от поведението на извънземните става ясно, че те се опитват да опазят света от ядрена война,“ – каза той.

Мичъл споменава многобройните изявления на офицери от САЩ за редовни полети на НЛО над базите на ВВС на САЩ през целия 20-ти век. Има много случаите, когато ракети, намиращи се на бойно дежурство, са излизали от строя, когато се появяват „овални светещи обекти.“

„Един от сътрудниците на база на брега на Тихия океан ми разказа за това как извънземен кораб е свалил една от изстреляните ракети,“ – каза бившият астронавт.

Той е убеден също така, че извънземните са посещавали местата, където има ядрени ракети в Съветския съюз. Според него НЛО са се опитвали да предупредят страните-участнички в „студената война“ да не си „играят с огъня.“

По-рано Мичъл заяви, че в реалния живот извънземните изглеждат така, както ги описват : малко тяло с голяма глава и големи очи.

Той твърди, че нашите технологии значително изостават от тези на извънземните и в случай на враждебно поведение, хората биха били бързо унищожени.

На свой ред Ник Поуп е един от коментаторите на тема НЛО в научно популярните тв канали. Бил е служител в подразделение на Министерството на отбраната на САЩ за изследване на НЛО. Поуп потвърди, че Мичъл е един от най-искрените хора, с които той се е срещал. Но Поуп отбелязва, че данните на астронавта се основават до голяма степен на истории, разказани му от други хора, но не и на негови лични наблюдения.

„Дори и в случай, че източниците на Мичъл са автентични, как можем да сме сигурни, че тези хора имат достъп до класифицирана информация за НЛО?“, пита Поуп.

Според него правителствата често сами поддържат у хората вярата в НЛО с тайни тестове на прототипи на летателни апарати.

„Ако над ядрени съоръжения е забелязан неизвестен летателен апарат – това не означава, че той е извънземен,“ – добавя Поуп.

Д-р Мичъл, който има бакалавърска степен по инженерство и аеронавигационна техника и доктор на науките по аеронавтика и астронавтика твърди, че информацията за извънземен произход на НЛО е вярна.

Чиновници от NASA в коментар за Daily Mail заявиха, че тяхната организация „не провежда наблюдения на НЛО и не участва в никакъв заговор за прикриване на информация за извънземен живот на тази планета или където и да е във Вселената.“

Бел. ред.: Ако космическата агенция на най-мощната икономика в света – НАСА, не се интересува от НЛО, това може да означава: или нещата са толкова дебели, че с тях се занимават само тайните служби и специалистите на агенцията се държат далече от проблема, или че продължават да лъжат човечеството по най-безсрамен начин.

Руският премиер Дмитрий Медведев обаче категорично твърди, че извънземните са на Земята, но колко са няма да каже, за да не предизвика паника. Вижте по-долу видео с изявлението му.

А същият този Ник Поуп е на друго мнение. Причината за скриването на истината за НЛО според него е съвсем друга: Ако коя да е армия не може да се справи с кое да е НЛО, това означава, че армиите са безпомощни и не могат да защитят хората при евентуална изънземна инвазия. Поне засега нещата изглеждат тъкмо такива.

Признава ли се такова нещо пред всички?…

https://youtu.be/XbIY8VApRho

(Visited 2 476 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *