20/04/2024

Маските паднаха – България я чака унищожение!

Манфред Вебер* заяви открито на Ципрас вчера: „На север страната ви граничи с България. България е член на Европейския съюз. Знаете, като опитен политик, какви са условията за живот на хората там. Как всъщност можете да обясните на българите, от гледна точка на солидарността, че сега Гърция не може да понесе нови съкращения, въпреки че в пет държави членки на еврозоната минималната заплата е по-ниска от тази в Гърция. Мислите ли и за тези хора”, попита Вебер (на снимката).

Бел. ред.: Преводът обаче е убийствен! Вебер директно каза, че евробюрократите – милиардери, знаят какво се случва в България, но не им пука! Но това не е всичко: Те искат именно гърците да мислят за българите, а не евробюрократите!

Паднаха маските на тези унищожители на народи, защото гърците, кой знае защо, не искат да бъдат унищожени.

Абе Вебер, защо не искате да вдигнете жизнения стандарт на българите до европейския, а искате да свалите гръцкия до българския?!

Това ли са евроценностите на вашата ЕНП? Това ли е идеята? Славяните да са тор за вашата арийска раса? И гърците да ни последват?

*На 4 юни 2014 г. Манфред Вебер (Германия) беше избран да оглави групата на Европейската народна партия в ЕП, като той замени Жозеф Дол (Франция) на този пост.

http://bg.checkonline4you.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *