28/03/2024

Сензация: Curiosity засне „египетска“ пирамида на Марс (видео)

Автоматичният марсоход на НАСА Curiosity на 7 май е заснел нещо, което както изглежда, е пирамида на Марс, пише exopolitics.org.

Пирамидата има размери колкото малка кола или е връх на по-голяма пирамида, заровена под марсианската повърхност.

Правилната геометрия и симетрията на пирамидата показват, че този обект е с изкуствен произход, а не е геоложка формация. Тази пирамида е едно от най-чистите фотографски доказателства за изкуствени съоръжения, построени от разумни същества. Тя е доказателство за съществуването на цивилизация далеч от Земята – на Марс.

Снимката е направена с камерата Mastcam на ровъра. Въпреки забележителната симетрията на пирамидата на никоя от последващите снимки, направени от ровъра през интервал от 20 до 30 секунди през следващите няколко минути и час по-късно, не се вижда пирамидата. Изглежда, че операторите на Curiosity от НАСА умишлено са решили да не правят друга снимка. Ако все пак са го направили, така или иначе нито една от тези по-късни снимки не е била представена на обществеността.

Видеото в Youtube сравнява земните пирамиди с марсианската. Има достатъчно основания да се подозира, че реалният размер на пирамидата на Марс е много по-голям, тъй като основната част от обекта се крие от тонове пясък и отломки, образувани около нея.

А второто видео разказва за секретна база на Червената планета.

http://nepoznato.energetika-bg.com/


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *