29/03/2024

Очевидец засне на 13 юни НЛО над Плевен (видео)

Неидентифициран летящ обект хвана с камерата си жител на Плевен. НЛО-то е летяло в посока север около минута пулсирайки.

„Сякаш разбра, че някой го е забелязал и го снима и отлетя по стръмна траектория към Космоса. Видяха го и съпругата ми, и сина ми“, разказва плевенчанинът, който заради организираната пропагандна подигравка срещу свидетелите на такива събития не пожела да назовем името му.

Обектът е летял абсолютно безшумно на сравнително малка височина – 2000-3000 метра.

Междувременно в Южна България ден по-рано на доста по-голяма височина също бе засечен НЛО. Очевидците, които неведнъж са наблюдавали подобни светещи обекти, остават с впечатлението, че е достатъчно да си помислиш – „това май не е самолет, а нещо друго“, и нещото отпрашва рязко и бързо нагоре и изчезва от погледа за части от секундата.

Истината е, че ако човек се взира редовно в нощното небе, особено в по-тихите часове на нощта, почти със сигурност ще види нещо неидентифицирано, което няма как да се обърка със самолет, защото те имат винаги светещи габаритни светлини в три точки и пулсиращи червени маяци. Тези не разполагат с земни „подробности“.

А когато решат да отпрашат в Космоса – ах как зашеметяващо го правят! Така, че да нямаш грам съмнение какво си видял.

Очевидно присъствието им напоследък е масирано и постоянно. А официалната наука вместо да потърси обективен отговор на въпроса какво е това, прави за смях очевидците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *